Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2014-11-16

Nos, igen. Csütörtökön vége lett. Most még egyelőre élvezem ezt a semmittevést..
A leltáron nem volt semmi különös, lenyomtuk ezt is. Utána Laci osztogatta a sört a bejáratnál, Zsocától pedig pezsgőt és csokit kaptunk. Utána átgyalogoltunk valami buszmegállóba. Én főként Norbival voltam..meg Ákossal. Az egyik részen a fiúk nagyobb tömegben locsolták a fákat és Norbi rám nézett és így mondta h légyszi Viki, te ne menj oda. :) Nekem már az furcsa volt, hogy miért feltételezi ezt rólam, de mondtam, hogy nem is szándékoztam. Furcsa, mert ugye nekem ő tökre tetszett. Most már semmi ilyesmi nincs bennem, viszont szeretem, mint embert, nagyon jó vezetőnek tartom és tisztelem. És persze idén sem bánom, hogy hozzá jelentkeztem, tapasztaltam az utolsó leltáron, hogy milyen mások a Döme kékjei. Nem is Döme miatt, mert Döme szerintem egy tök jó fej pasi, de a Móni....

Leltáron alatt amúgy mindenki hozta a formáját, Dezső meg Peti odajöttek, mikor a pultjukban korrekcióztam, hogy megmutatják, hogy kell... Ildikó le volt merülve, Balázs zavarta befelé az embereket szünetről.. Ákos is elég fáradt volt, egyszer eljött velem ellenőrizni meg ismeretlent keresni és kérdeztem tőle, hogy adjak neki pozitív energiát, mire azt mondta: csókolj meg! :D Én meg így nem pont erre a válaszra számítottam, mondtam hogy talán itt mindenki előtt mégsem.. :) Woodie meg Bence segítettek az egyik ellenőrzésnél, tök rendesek voltak, Bence fel is mászott, reméltem, hogy nem esik le. Aztán meg a kocsmában meghívtak egy sörre, mert milyen aranyos voltam. Én meg így néztem, hogy micsoda? Mondtam, én hívom meg őket..aztán abból nem lett semmi, de majd a leltárzáró pótlom, remélem ott lesznek. Gyurival megint DMDE-ztünk, közben Ádámékkal csacsogtunk.. :D Azt azért élveztem. Ádám meg segített utána az egyik ellenőrzésemnél, a télapó mellé meg le is akart ültetni és csinálni egy fotót, de nem működött a telefonja, így elmaradt.. :) Meg ugye én szabálymániásként azt mondogattam, hogy az áruházban munka közben nem szabad fényképezni.. De ahogy néztem a facebook csoport képeket, ezt nem mindenki tudta vagy szimplán nem érdekelte őket.. Ja, az vicces volt, szálltam le a viliről, megláttam a Zsófit, odamentem hogy szia és így rám nézett és mondta hogy te mindig olyan csinos vagy, mikor látlak. Én meg mindenféle artikulálatlan hangot kiadtam, mert baromira nem éreztem úgy, hogy akár egy kicsit is jól néznék ki. Azért rendes volt tőle. Nem volt amúgy annyira jó az utolsó leltár, mert sokan voltunk kékek, a Döme emberei nem akartak dolgozni, így meg nem haladtunk túl jól..
Na mindegy, túl voltunk rajta, aztán ennyi..

Ákossal beszélgettünk már asszem akkor, mikor leszálltuk a buszról, és így mondta, hogy beszéltek arról, ki a legjobb csaj meg pasi a kékek közül. Fiúból a Peti meg a Máté jött ki, csajból meg Ákos engem mondott, Brigi meg engem meg a Dodót, de állítólag a Dodó sokat hízott tavaly óta, Ákosnak meg a nagyon vékony lányok jönnek be.. És így mondta, hogy szerinte én vagyok a legszebb meg ilyenek, én meg mondtam neki, hogy tudod Ákos, ha nem lenne barátnőd.. :D Ezt a beszélgetést később, a kocsmában már odáig vittük, hogy akkor már régen együtt lennénk és milyen jól kijönnénk és miért nem beszélgettem vele kicsit többet Romániában. Mikor először megláttam őt, akkor - ha jól emlékszem -, azt gondoltam, hogy na, végre egy helyes pasi. Ő meg azt gondolta, hogy jött két ilyen beképzelt cicababa.. :/ Ez kevésbé előnyös.. :) Aztán én úgy nem nagyon mertem nyitni felé, mert ő volt a menőmanó és alapvetően az ilyenekkel én mindig melléfogok, mert nem én tetszem nekik.. A legtöbbet talán még a záróbulin beszéltünk, mert akkor ingben meg tök elegánsan jött és mondtam is neki, hogy milyen más így és tök jól áll neki. Mint minden férfinak szerintem..
Persze én tudtam, hogy miért nem beszéltünk Romániában. Gábor miatt. Ákosról egy szót sem írtam akkor, megnéztem.
Meg így olvasgattam és találtam egy bejegyzést, Vele. És most már tudom, miért nem lett semmi belőlünk.. De mégsem vagyok teljesen kattant, mert éppenséggel azért volt valami, csak bezavart más.. A körülmények, István szerint. No mindegy, nem sokat érek vele, ha merengek rajta. Majd lesz valami..vagy nem. Sajnálnám, nem sok ilyen szívtipró mászkál szabadon.. :D

Na, visszatérve a földre.. :) A busztól átsétáltunk a villamoshoz, Ákos meg így magához húzott és átkarolt, én meg a vállára hajtottam a fejem. Norbi meg pont ott állt és kérdezte, hogy Ákos, ti vagytok az unofficial?! Én meg így néztem, hogy mi van?! :D Mondtuk kapásból, hogy nem. Ákos meg mondta, hogy amúgy is neki van barátnője. Asszem Zsoca állt még ott, ő meg mondta, hogy de Vikinek nincs. Én meg mondtam, hogy hát ja, nekem nincs senkim.. :)
Hadd ne magyarázzam már, Gábor miért nem az és hogy még akármi van, akármit tett, mondott vagy ilyesmi, ezerszer, százszor is Lala az, aki leginkább itt van a szívemben, a mindenemben..

Na szóval, beszéltünk az official-okról. Villamoson már fogalmam sincs, miről dumáltunk. :D A kocsmában meg ugye kaptam egy sört, leültem a kocsma végébe, miután a cigiből nem kértem és néztem ki a fejemből. Ákos kb 2 perc után odajött, leült és onnantól vagy 3-4 órát beszélgettünk. Néha-néha odakeveredtek emberek, Sára, Ádám, Peti bemutatta a szokásos mozgását.. Ákos egyszer sem hagyott ott, egy percre sem. Talán kevésbé voltunk feltűnők, mert elvonulva ültünk, így talán nem fogjuk kapni a kérdéseket, hogy mi van meg mi nincs köztünk..?
Na mindegy, mellettem ülve írt nekem Viber-en. Aztán 9 körül lelépett, én meg igyekeztem beépülni, csocsóztunk Ágival Zsani meg Ádám ellen, megvertük őket, aztán kikaptunk Dömétől meg Balázstól..
Aztán meg..másnap felkeltem és várt egy üzenet, hogy találkozzunk hétvégén! Én így néztem egyet, de persze ráokéztam. Megbeszéltük mikor, hol, áttettük, törtem a fejem, hogy szakadhatnék ketté, aztán lemondta, így végül Brigivel találkoztam 6-kor, de nagyon nagyon jó volt, most jöttem rá, mennyire hiányzott mindez.. Végre beszélgethettünk, őszintén, négyszemközt. Végül sokkal többen jöttek, mint gondoltuk, Zsani a barátjával, Annamari, Ádám a Rácz Gergő számra érkezett meg aztán Ákos..

Ha élt már meg az ember nagy csalódást.. Nem képzeltem el semmit a délutánnal kapcsolatban, de mikor már ott ült úgy, hogy tudtam, szingli, azért vártam volna valamit. Persze tudom, ott volt mindenki más meg alapvetően nincs SEMMI. De akkor is. Ez szép fokozatosan lehangolt, csocsóban megvertek, de ezt tudtuk.. Aztán már nem is tudom, nem tudtam vicces arcot vágni a 12 éves szinten mozgó két kisgyerekre, akiknek a max szint a foci meg a WoW.. Meg a beszólás Annamarinak, hogy leszel a feleségem? Igyekeztem felvenni a fapofát ezekre, de nem tudom, mennyire sikerült. Illetve idővel semennyire, mert kezdett nagyon látszani, hogy rossz a kedvem. Pedig eleinte tök jól éreztem magam. Nem kellett volna eljönnie vagy ha eljött, nem kellett volna így viselkednie vagy tudom is én. Volt egy fél perc, amikor elismerten és okkal néztünk egymás szemébe, amiben én ugyebár én nem vagyok jó, kedvesen közölte is, hogy ne induljak ilyen versenyben, de nem is arra mentem rá. Arra, hogy szavak nélkül mondjam meg neki, hogy maradjon. Elvben. Gyakorlatilag legszívesebben a fejéhez csapdostam volna valamit és elküldtem volna a francba, csak mindezt sokkal inkább igyekeztem egy passionate pillantásba burkolni, amiben egyszerre kérek, vádolok, adok és kitárulkozom. De - azt hiszem - nem igazán ment át az üzenet.
Se akkor, se utána, se azóta nem jelentkezett. Aztán azt gondoltam, akkor addig akart találkozni velem, míg volt barátnője, most nem? Most élvezzük a szabadságot? Meg..mikor felhívott, azt mondta, most nagyon nincs jól, a kocsmában már ellenben azt mondta, azóta sokkal felszabadultabb. Utálom ezt a képmutatást..
De mindegy is..
Leléptek Annamarival. Szóval a tegnapi este legjobb hozadéka maradt az, akiben még nem csalódtam. Brigi. A beszélgetésünk, az őszinte öröme és mosolya a póló miatt.
Sokkal többet ér bármelyik pasinál..







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat