Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2015-01-23

Pam, pam, pam..
Mióta csináltak valami a teveclubbal, állandóan itt villog az üzenőfal, ami tökre idegesít, mert elvonja a figyelmem, nem elég, hogy amúgy is koncentrációs problémáim is vannak meg ez is és akkor nem tudok odafigyelni és blablabla..
Szóval most mentem és módosítok.. muhaha..

Még mindig teli van szarsággal az életem.. De úgy talán lassan egy-két dolog a helyére kerül.. Olyan jó lenne. Szeretnék kiegyensúlyozott lenni. Jó, egyhamar nem leszek az teljesen, csak legalább lenne munkám. Persze akkor meg majd naphosszat itthon szeretnék üldögélni, de igazából pár nap után rém unalmas. Anyu is ül itthon és nem tud mit kezdeni az idejével, így órák hosszat csak telefonál és beszél, beszél, beszél..

Fáj a fejem basszus, de nagyon. Már vagy fél órája és tök rossz.
Izé..miről is akartam írni? Nincs naptáram és igen idegesítő, hogy magam se tudom, mik is történnek. Még el kell intéznem pár dolgot. Na ja, most meg is írok egy üzenetet a Kincsőnek.
Megírtam, egész normálisra sikeredett, gondolom nem fog teljesen hülyének nézni, aztán majd meglássuk.. De legalább megtettem az első lépést.. A többi dologban is jól haladok, már csak a bank dologgal nem kezdtem semmit, de ahhoz csak idő kell.

Bár a kozmetikai téma akkor fiaskónak is tekinthető, sok pénzt adtam kevés eredményért, de Brigi mindig azt mondja, tanulópénz. Én meg - mint tudjuk - hajlamos vagyok beverni a fejem ugyanazzal a dologgal kapcsolatban, akár többször is. Na de most majd hétfőn jobb lesz, legalább ingyenes lesz. :)
Bár megjegyezném, a bőrgyógyász is tehet róla, a Juci, de most már mindegy..

Hmm, kajás vagyok. Lemegyek, szerzek valami tápot, hátha enyhül a fejfájásom is. Ilyenkor mindig azt írom, hogy jövök, aztán sose folytatom és most olvastam egy linkedin-es bejegyzésben, hogy akik nem mondják, hogy megcsinálnak ezt vagy azt, azok csak megcsinálják, szóval most én se mondok illetve írok semmit..
Aztán majd ugyanúgy nem jövök vissza.. :D







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat