Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2015-01-05

A múltkori próbálkozásom eleve veszett fejsze nyele volt, esélyem se volt normális és tartalmas naplóbejegyzést alkotni, mivel már majdnem éjfél volt, mire nekiültem..

Most még csak háromnegyed 1 van..
Épp azt nézegettem a múltkor, hogy milyen keveset írok..és azok sem valami hosszúak. A szilveszterről se írtam, de nem sok izgalom volt, karácsonykor se, mit írogassak? Tegnap bezzeg... Szerelmes lettem. Már megint. Thranduil-ba. Dzsízösz. Lee Pace egy istenkirály. :) Mióta a Zuhanás-t láttam, már azt is tudom, hogy nekem ő pont eléggé izmos. Én nem bukom a Thor-féle maga a tökély pasikra. Nekem egy karakter kell, egy egyéniség. Nem kell, hogy izmos legyen, elég, ha magas. És azért Lee Pace magas. Nagyon magas. :) Pörfekt, nincs mit tenni. :]

Na de a film..nagyon jó volt. Katartikus. Nem értem, páran miért problémáztak Legolas-on meg Tauriel-en meg ilyen baromságokon. Ez a film úgy jó, ahogy van. Meg úgy lesz jó, ahogy a bővített verzióban lesz. :) Persze Legolas öregedett..meg Dáin magyar hangja sem az igazi..meg millió egy más kifogást lehet találni.. De nekem bejött.
Na..pöpecül beállítottam Thranduil-t zárolási háttérképnek. Most már csak az a baj, hogy állandóan bámulom. :D

Port-ra is regisztráltam, hogy hozzászólhassak a filmhez. Mert szerintem tökre jó volt úgy, ahogy.
Jön ma Zoli. Nem tudom, ez most jó vagy rossz, vagy egyáltalán mit gondoljak a dologról, de nem nagyon gondolok semmit. Az az igazság, hogy lehet, hogy benne van az a hiányérzet, amit én érzek Lalával kapcsolatban - aki nem válaszolt a levelemre, hüpphüpp -, de hát könyörgöm, ha nem mondja, én mit csináljak. Fogalmam sincs, ő lezárta-e ezt magában, de nem hiszem. 6 éve volt, az nagyon nagyon sok. Remélem nekem nem fog ennyi időbe telni Lalát kiheverni. De az más, mert mi tudjuk mit gondol a másik. Legalább is azt hiszem. :] De Zoli nem mond semmit, csak így felbukkan, hogy beszélgessünk. Én meg mindig csak töröm a fejem, hogy most épp mi lehet a célja, de szerencsére az esetek többségében nem derül ki, mert nem meri mondani vagy nem akarja vagy mittomén.
Gábor is egy vicces alak. 2 és fél órája azt mondta, majd ír, mert most lelép enni. Mondtam jól van. Azóta se írt, de azért lehet valahogy kiheverem.. :)

Tegnap beszéltem Dáviddal is vagy 20 percet. Cuki volt, azért hívott fel, hogy boldog új évet kívánjon és hogy jól letoljon, amiért nem köszöntöttem fel a névnapján.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat