Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2012-11-29


Halihóó!

Na. Voltam tegnap randizni. :)
Meg dolgozni. Hétfőn is.

A hétfői munka nem volt rossz, csak hát fél5-kor kellett kelnem hozzá.
A szerdai inkább vicces volt. Egyedül voltam Gáborral. Na hát az kész volt. :D Annyit nevettem, mert próbált szédíteni, de nem vagyok az a típus, akit könnyű ilyen dumákkal levenni a lábáról. Persze, jóképű fickó és önbizalomban sincs hiány nála, de.. mit tagadjuk, nem ugyanazt keressük. Nagyon nem. :D
De azért jól elszórakoztam rajta/vele. :))

Utána úgy volt, hogy segítek Viktornak közgazdaságtanból, amihez végül kb hozzá se tudtam szólni. Beszélgettünk helyette. Ja és megúsztam a mára tervezett bulit, mert helyette hazament.

Hazajöttem, itthon beszélgettem Kati nénivel. Aztán mentem randira. Semmi spéciről nem tudok beszámolni, jót beszélgettünk, aranyos, rendes, értelmes, kedves..unalmas. Úgy értem..persze nem az, de semmi nem fogott meg benne. Nem volt kémia, ha pedig az nincs, az nem olyasmi, ami "majd kialakul".. Vagy van vagy nincs. Esetemben az utóbbi.

Gondolkodtam sok dolgon. Hogy tulajdonképpen a szépségem nem előny. Ki tudja, miért, olyan mintha tartanának tőlem a férfiak...
Nem vagyok egy mindennapi csaj, de azért én is csak ugyanarra vágyom, mint mások. Nem Superman-re fehér lovon. Csak egy kis intelligenciára, humorra, szeretetre.. Sokszor úgy érzem, egyszerűbb lenne szürkének lenni. Lennék egy középszerű csaj és középszerű baráttal, középszerű élettel.. Hát így belegondolva, ezt nem élvezném túlságosan.
Persze lehet így is középszerű élet lesz a vége, de őszintén remélem, nem arra vagyok predesztinálva.. :]
Olyan beszarik a férfiak. Ha már társaságban vagy, oda se mer jönni. Pedig csinos vagyok, értelmes még szemezek is vele.. Mit akar? Hívjam el randizni..?!
Na azt várhatják... :D

Nehéz, nehéz.
Rossz így egyedül. Mindenki párban, jön a karácsony, aztán meg az undok Valentin nap....
Mindenki csodálkozik, hogy nincs barátom? Egy ilyen szép lánynak, blabla..
Azt hiszik ettől jobban érzem magam?
Pedig elvileg olyan egyszerű lenne..
Áh, most nincs is kedvem ezt fejtegetni, unalmas..

Nincs senki, oszt kész. Ez van. Lesz majd jobb is. Meg rosszabb is.. :D







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat