Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2015-01-06

Nincs miről írnom, mert szokás szerint ma se történt semmi, de mivel egész nap itthon ülök, talán nem kéne várnom, hogy változik a helyzet..
Épp OneRepublic megy amúgy..mostanság eléggé rákattantam a dalaikra, el kéne menni a koncertjükre, de úgyse fogok..

Gábor megint írt ma, hogy milyen jó lenne ha mellette kelthetne... Persze, mennyire jó lenne, hogy a többé kevésbé helyrerázott lelkemet megint jól összekuszálná fél kézzel.. Mondtam neki h nyilván nem sétálgatni szeretne velem, más tekintetben pedig nem összeegyeztethetők az igényeink. Írta h persze a társaságom is hiányzik, de akkor inkább hagyjuk. Erre meg nem írtam, mert hát..végre egy jó ötlet.. :)
E percig meglep, hogy Lala meg nem írt vissza.. :( Nem is fog nyilván, de olyan rossz érzés.. Persze amúgy meg jó. Tényleg nem keres és ez jó. Így fogok helyrejönni. Csak olyan lehangoló ez az egyedül itthonlét.. Persze elkezdhetnék interjúra készülni, kéne angolozni, kéne olaszozni, franciázni.. :D
De nincs kedvem. Aztán el kéne intézni az IPL-t, csak attól félek olyan árat mondanak, hogy a plafonig ugrom.. Így hogy pláne fizum sincs.. :/ Valamennyi pénzem van még, de az pikkpakk el fog fogyni.. Aztán meg megint csóringer leszek, majd kapom az ívet, ha kérek anyutól pénzt.. :( Ne mááááár. Meg munkákra is kéne jelentkeznem, de annyira egyik se jó meg nem is nagyon találok gyakornoki munkákat. Mindig azt mondom, majd holnap nekiállok, de aztán meg nem történik semmi, mert találok kibúvót természetesen..

Ja, Zoli is vicces volt. Járjak vele úszni, menjünk el kiállításra...feleségül ne vegyem? Nem, majd ő engem...
Nem akartam nyíltan lehülyézni a Gergőt a mostani dolgai miatt, mert azzal őt is lehülyézem, de hát.. hagyjuk...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat