Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2015-07-13

Hajaj..megvan az interjú időpont. Mister Ashfield-el...
Mához egy hétre. Le kell mennem Zalacsányba. Na egyébként..az a hét is érdekes lesz, mert anyuék nem lesznek itthon. Kezdődik majd az interjúval,a többit meg meglátjuk..
Egyébként megnéztem a pasit neten, úgy szimpatikus. Mint kiderült amúgy, ő nem a fejes és nem személyi asszisztens kell mellé, hanem projektvezető és projektvezető asszisztens kell. De talán így még jobb. Az olyan jó dolog, abból úgy el lehet indulni. Ilyesminek akartak a HP-nál is, de az mégis IT, az messze áll tőlem, de talán ez kevésbé. Ez jó lenne. Mindegy, jövő héten rágyúrok az angolra, aztán odamegyek és remélem őt is meggyőzöm arról, hogy jó vagyok. Kiderül.

Hm, tegnap még Kriszről akartam írni. Hogy milyen kis cukorka.
Mondtam Briginek is szombaton, a strandon, hogy hát én tudom, hogy fiatal meg gyerek még, de olyan jól esik, mikor kedves. És egyelőre élvezem azt, amit ad. Azt, hogy nő vagyok, hogy ő körülrajong, amiket mond.. Hmm, néha olvadozni tudnék. :)

Ugye az egész a túrán kezdődött. Mikor mentünk a buszon, ők is hátul ültek az Ádámmal, akkor is néztem, hogy nem rossz. Emlékszem, aludt. Aztán meg ott volt tőlünk nem messze a sátruk, Ricsi reggel pár szót beszélt is velük, de nem különösebben érintkeztünk. Másnap Pityesszel meg Lolával eveztem, akkor mondtam Lolának, hogy nézze meg, annak a srácnak milyen izmos a háta, kár hogy én már öreg vagyok, de ő örüljön neki, hogy még nem. :D Aztán mikor mentünk haza vonattal, mondtam Briginek, hogy hát az a srác, az a Krisztián..bejön nekem. Persze Brigi válaszára is emlékszem, azt mondta, kevés lenne nekem fejben. De ugye akkor ezek csak amolyan átfut a fejemen gondolatok voltak, nem gondoltunk semmi mélyebbre, hiszen nem is volt semmi.

Aztán visszajöttünk a túrára és emlékszem, örültem mikor éneklés közben mellette ültem, csak aztán beszólt a Meni a Quimby miatt meg nem is tudom, mi bajom volt, valahogy újra ott lenni és Vikivel, nem Brigivel, az olyan más volt, és..nem tudom, fáradt lehettem vagy mifene, de odébb mentünk, elkezdtem sírni, de aztán meg odajött a Topi is és aztán úgy..nem tudom, már nem volt kedvem énekelni, de ugye a bazi pókok miatt aludni se tudtam. Aztán mire az elintéződött, már mindenhol pókokat láttam, bár szerintem egész jól lekezeltem a helyzetet. Magamhoz képest meg a pókfóbiámhoz képest pláne. Az amúgy teljesen tökcuki volt Gabitól, mikor azt mondta, hogy én egy prémium kategóriás nő vagyok. Már a fene se tudja, Krisz hallotta-e akkor, vagy csak mikor Viki ismételte Nagykörűn..

Másnap meg ugye ügyelet. Meni idegesített, Sevi bénázott, check engine lámpa világított, dögmeleg meg minden egyéb. Aztán aznap éreztem, hogy valami van Krisz és köztem. Már csak abból, hogy nem hagyott békén. Azt is gondolhattam volna, hogy nem bírja az arcom, de van már rutinom. Nem hagy békén, beszólogat folyton, piszkál, egyebek.. Már tudom, minek a jele. :) Már napközben is ezt ment. Azt megbeszéltük Timivel, hogy együtt fogunk ügyelni, de ugye közben meg Krisz is nyomta, hogy legyek vele és nem tudtam, mi legyen, Timinek se akartam nemet mondani, Krisztiánnak se, így lettem végül mindkettejükkel. Bár a gyakorlatban inkább egyikükkel se vagy inkább Krisszel.. De ügyelésnek azt nem nevezném.

Aztán ugye a fiúk fürödtek, mi kikötőt kerestünk, aztán bementünk főzni. Krisz jó ideig nem volt ott, mert vizet furikáztak meg az anyagokat Menosszal. Aztán mikor már majdnem kész volt a kaja, akkor mondta Meni, hogy le kéne majd váltani a srácokat, akik a táborban maradtak. Én mondtam, hogy vállalom, Krisz is egyből, de akkor azt hittem, mi váltjuk a fiúkat, aztán Timivel leszek. De mikor mentünk vissza, kezdett kiviláglani, hogy nem jól gondoltam, Timi meg nem értette, hogy tulképp kivel leszek meg mi van..
Bár én se értettem, számomra csak az volt világos, hogy Krisz velem akar lenni. Meg aztán az egész hülyén jött ki, mert majdnem mindenki visszajött a táborba tök hamar, így nem is nagyon ügyeltünk. Utána elpakoltunk, mosogattunk, aztán Timi erősködött, hogy kell még egy kör, de az már 1 körül volt, semmi kedvünk nem volt hozzá. Korábban ugye Ádám is ment el, aztán csomó ideig álltam kinn a kocsma előtt és sírtam, mert nem is tudom, miért, ilyenkor tökre féltem meg tudtam, hogy dolgoznia kell meg ilyenek, szóval szarul éreztem magam meg hibásnak, csak ugye nekem az ügyelet miatt folyton rohannom kellett, így az se tűnt fel pl, hogy leégett tökre..
Aztán mi leléptünk Krisszel, ittunk a Jagerből..ami még mindig megvan. :D Elmentünk csillagot nézni, de én abban voltam, hogy Timi majd odajön, igaz, neki nem szóltunk, de gondoltam, lát. Ő meg nem jött oda, mert pakolt. Csak mi leraktuk a pokrócot, akkor egyszer csak mindenki odajött, Topi, Lola és láttam Kriszen, hogy nem tetszik neki a dolog, mondta is, hogy menjünk odébb, mert itt nem lehet csillagot nézni normálisan, itt nyüzsög mindenki. :D
Aztán odébb mentünk, lefeküdtünk és tényleg tök sok csillag volt. Beszélgettünk meg az egész elég romi volt. :D Akkor már tuti voltam benne, hogy ez a gyerek akar valamit. Megcsikizett, de nem úgy finoman, hanem erősen és úgy, hogy minél inkább érintsen. :]
Azt mondta tegnap, nem bírta ki, hogy ne érjen hozzám. :]
Aztán ugye elaludtunk. Egy darabig próbáltam ébren maradi meg a kérdéseire válaszolni, de aztán rádőltem a combjára, ő az enyémre és elaludtunk. Menosz ébresztett fel, aki ugyebár az ügyeletvezetőnk volt, lehet akkor ugrott Krisz 20%-a... :D Azt mondta, alig volt szíve felkelteni, olyan aranyosan aludtunk jin jang-ban.. :D Timi aztán elment aludni, mi meg kinn maradtunk még háromnegyed órára. Tök álmos voltam, barkchobáztunk meg minden, de egy idő után Krisz megint ráfeküdt a combomra. Aztán meg olyan fura zajok jöttek a tábor végéből, csak néztünk, hogy mi van, aztán meg jött valaki felénk, én kicsit meg is ijedtem, mert nem látszott, honnan került elő és nem ismertem meg meg olyan fura járása volt. Aztán az egyik srác volt, a Marcell, és mondta, hogy hányt.. Krisz mondta, hogy már azt hitte, bunyó lesz mert valami idegen jön. :D
Végül 4 után pár perccel elmentünk aludni, Krisz elvitte a hálózsák huzatom meg felkeltette a fiúkat. Aztán attól féltem, elfelejtette, ezért én is elmentem felkelteni őket. :)
Utána meg teljesen kidőltem, reggel visszaaludtam ébresztés után, alig bírtam magamhoz térni.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat