Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2015-09-24

Tök elszánt vagyok.
Hmm, kezd szétnyílni a sebem az ujjaim közt. Most szedtem le a kötést, már egész szépen összehegedt, nem akarom, hogy most leltár előtt megint szétnyíljon, szóval inkább visszahúztam rá az összefogó cuccot..

Ma lesz az első leltár. Jó, nagy csapat, amit úgy utálok. Meg mindenki ott mászkál és izé.. Na mindegy, majd belejövünk a dologba, egy estét csak kibírok ilyen tömegben.. :) Végül jelentkeztem a B csoportba, biztos az utolsó leltáron már tömeg lesz, azt is utálom, fújj.. Bár lehet addigra már nem is leszek ott. Jajj, de jó is lenne.. Bár akkor az olasz csoport is ugrik, de már nem érdekel, Viki úgyis azt mondta, ő jön szívesen este is, fiúk nélkül meg elvagyunk, ők úgyis csak zavaró tényezők, folyton beszélnek meg nevetgélnek..

Holnapra kiderül elvileg a Symbol meg a HungaroControl eredménye is. Jajj, annyira szeretnék bejutni a HungaroControl-hoz. Komolyan, az annyira jó lenne. Nem érdekel, hogy fáradt lennék, hogy nem lenne időm, hogy messze van, semmi nem érdekel. Csak dolgozni akarok, olyasmit, amit szeretek és keresni. Aztán elviszem Petit valahova, de komolyan. :) Már ha elvisel addig.. Nem mintha most bármi arra utalna, hogy ez ne lenne így a jövőben. És ugye..megbeszéltük a dolgokat meg minden, csak mégis el vagyok picit bizonytalanodva, hogy mi van, ha mégsem csak ennyi a baj. Néha bevillan, hogy lehet ez nem a megfelelő reakció, lehet mást kéne mondani, de..ilyen vagyok és többnyire eddig az jött ki pozitívumként, ha kimondtam, amit gondoltam, éreztem..
Akarhatnék másnak tűnni, de asszem..felesleges. Meg..talán észhez térített minket ez a dolog. Én se fogok fel mindent tragédiaként és értékelem Petit azért, amilyen. :)
Na szóval most jóság van. És Heroes-ban is remekelünk együtt. :)

Nem is tudom, miről írjak még..
Szóval megyek inkább, csinálok vmi hasznosat.. :)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat