Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2015-01-08

Tegnap nem írtam. Mert délután már annyira untam magam, hogy kitaláltam, hogy ennél még az is jobb, ha végigjárom anyuval az IKEA-t. Ami nem is volt rossz végül.
Most meg..megy az elkeseredett aláfestő zene Cserhalmitól, és néha én is azt képzelem, ez egy végtelen hosszú menet...
Vagy 10 perce láttam őt g-talkon és azt hittem, nekem ír, de persze nem. Már biztos látta a mailem korábban és nem írt vissza, és ez mindent elmond. Nem is ez a baj, hanem..hogy ez így jó kéne, hogy legyen, én is úgy zártam le az az üzenetet, hogy nem várok választ. És mégis..reggel felkelek, benyomom a gépet és megyek gmail-re, pedig TUDOM, hogy nem fog ott várni semmi és ez így JÓ, de..nem is tudom, miben reménykedem. Miközben meg..annyira szánalmasnak érzem magam. Hogy miért nem vagyok képes kikapcsolni már ezt? Olyan, mint egy hülye reflex..mint régen a Skype.

Egy hete beszéltünk utoljára. Fura, hogy az egy hete volt. Olyan távolinak tűnik..meg közelinek is egyben, hiszen azóta nem nagyon történt velem semmi. Tegnap az IKEA-ban..néztem a kisgyerekes párokat. Volt egy tök szép pár..mármint tök cuki volt a kisfiuk is meg ők is úgy..passzoltak. És én nem tudom, mostanában többször eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy párom és gyerek, család, boldogság, rózsaszín köd, satöbbi.. :D
Jó, de amúgy tényleg. De ilyenkor van annyi józan eszem, hogy kinevessem magam, mert baromság, mivelhogy nem bírok senkit elviselni hosszú távon meg nyilván engem se lehet.. Úgyhogy ez még odébb van. Most magamra kéne koncentrálnom, olasz, orvos, excel, kozmetikus, pszichológus meg estébé.. De nincs semmi ingerenciám elkezdeni telefonálgatni meg intézkedni.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat