Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2013-07-17

RolandRolandRolandRolandRolandRolandRolandRolandRolandRolandRolandRoland
:D

Nem, nem ment el az eszem és szerelmes se lettem belé.
Egyre komolyabban fontolgattuk, hogy talán nem a lányokat szereti. Vagy nem csak a lányokat. Vagy metroszexuális.
A vicces az, hogy Brigi mondogatta, hogy csak nem az, csak nem az, én meg mondtam az ellene szóló érveket. Mintha győzködtem volna Brigit, hogy az.
Pedig én szeretném a legkevésbé, hogy így legyen.

De amúgy, Roland az életemben az Isten.
Igen, nagyon szexi. Nagyon jóképű. Ma arról beszélgettünk Brigivel, ki a jóképűbb, ő vagy a Zoli. Brigi egyértelműen Rolandra szavazott. Én nem szavaztam, szerintem mindkettő máshogy jóképű.
De Istenekkel nem jön össze az ember. Roland valami olyasmi, ami tök jó, mert helyes meg esztétikai élmény meg minden jóság, de én lennék a legjobban meglepve, ha egyáltalán valaha a lehetőség felmerülne, hogy ő meg én. De szerencsére ennek semmi esélye, így nem kell félnem. :)
A hétfői órán vált nyilvánvalóvá, hogy mennyire rossz, ha nem ő tartja. És ahogy ma ültünk ott és megjelent a coach-os pólójában, úgy örültem neki. :] Kérdeztem is, hogy a hétfői óra az övé marad és úgy van, ahogy a srác mondta és helyettesített vagy elvették? Szerencsére nem, jövő héten már ő lesz.
Kérdezte, milyen volt az óra hétfőn? Hát, egy darabig nem nagyon tudtam, mit mondjak.. Erre mondta, hogy más. Nevetve bólogattam. Azt mégse vághattam rá, hogy nem te álltál ott elöl, ez volt a legnagyobb baj. :) Aztán mondtam, hogy nekem az nem tetszett, hogy nem kötöttük össze a gyakorlatokat, csak megcsináltuk aztán lépegettünk. Nem akartam bántani a srácot (mi van, ha ismeri?!?!), de nekem nem jött be az órája, viszont annyira ezt nem akartam Rolandnak mondani..
Aztán mondta, hogy megfogyatkoztunk.. 20 perccel később már 2xese volt a létszám.. Csak meg kellett szólalnia..
Felvettem a neonszínű új felsőm, jól állt.
Volt több rúgásos feladat és az egyiknél már tök fáradt voltam és mindig magasra rúgok, de akkor párat nem, mert már nagyon kivoltam. Erre meg láttam, hogy vigyorgott. Olyan váááááááá...mentem volna oda és a nyakába ugrottam volna.. Ha elragad a hév, talán még egy puszit is nyomtam volna a pofijára. :] Cukorbogárka.

A végén meg, amikor már full készen voltunk :D, mondta, hogy jövő hétfőn ő lesz, nem gondolja meg magát péntek este 6-kor és hogy jöjjünk nyugodtan.
Meg magyarázott valamit arról, hogy lobbizni kell a vezetőségnél, hogy kit szeretnénk ha több órát tartana. Csak azért nem merem mondani Rolit, mert mi már csak másfél hétig tuti, hogy járunk, utána nem tudom, mi lesz.. Lehet, hogy csak alkalmi bérletet fogunk venni. Végül is, infra szaunába az is jó.

Na, majd holnap befejezem.. :]







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat