Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2014-04-01

Tök jó, hogy napról napra, de még óráról órára is változik a véleményem..
Merthogy Gabi semmit nem tűnt fel neki, hogy még csak nem is köszöntem neki.. Hogy lehet ennyire..érzéketlen?
De amúgy meg tök jól elbeszélgettünk este. Azt mondta, nem lehet velem viccelni. Erre megmagyaráztam neki, hogy túllő a célon, nem a spanja vagyok, hanem a barátnője, de legalább is valami olyasmiféle.. Úgy tűnt, ezt azért nagyjából felfogja. És bár úgy tűnt, meg se hallotta, hogy mehetnénk együtt valahova, mégis feldobta tegnap, igaz, csak annyiban, hogy most nem akar, mert álmos..

És a nagy tervem..hogy Gabival lezárom, Lalával meg nyitva hagyom.. Ez nem túl nyerő.. Egyrészt érzésem szerint Lala se így gondolná el.. Másrészt tényleg csak önámítás lenne. Ehelyett valami olyasmi kéne, hogy így..fogalmam sincs. Kb egy hónapja nem voltam semmit se szórakozni este.. Elmenni iszogatni vagy ilyesmi.. A lányokkal se tudjuk összehozni.. De az az igazság, hogy legutóbb, Nórival is én mondtam le, Brigiékkel is.. Egyszer fáradt voltam, egyszer meg Gabival találkoztam helyette..

Nem tudom mi lenne a jó megoldás.. Igazából ugyan tegnap meg ma is itthon voltam viszonylag sokat, azért leköt a munka meg a suli (ha bejárnék..)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat