Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. február 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. február 22.

Hát szóval az úgy volt hogy lementünk Egerben megnézni a szépasszonyvölgyet és 3 fehér fogcsattogtató puli bekergetett minket (minket:csoporttársam meg én)egy borospincébe!ŐŐ ez hihető?Pedig tényleg ez volt a helyzet:18 féle bort és 2pálinkát kóstoltatott meg velünk a borász(Józsi bácsi) teljesen ingyé!
Aztán vettem is tőle másfél litert.Érdekesen néztek mondjuk másnap a fősuli hogy mi az a piros az ásványvizes üvegben(málnaszörp hehe).
Persze nem ittam ott csak már nem mentem vissza a kollégiumba hanem téptem haza tesómmal. Na az nagy volt végig visitoztuk az utat annyira röhögtünk, agymenés volt megint ahogy szoktuk.
Szegény megalapította a balek kupát mert:a teraszunkon dohányzott mikor megtántorodott, ere megakart kapaszkodni a rózsabokorban aztán rájött hogy ez hülyeség.Utána átesett rajta belefejelt a hóba és a tálanyó lábánál kötöttki. Egerbe tartó buszon meg lehányta egy csávó a hátát, de senki nem szólt neki csak később.Hát így történt hogy nem jött föl a kollégiumba hanem rögtön a kocsmába ment, s míg ő ezeket élte át én borkostolóztam!
Hát ezek vannak mostanában meg végre tegnap megkaptam Robert képeslapját(később jött meg mint ő).
Hát a találkozás is jól sikerült vele:)
Ma védőnőnél is voltunk Surival, haverkodott mindenkivel.Egy kisfiú odament hozzá megsimogatta a fejét, egy kislány meg megölelte. Aranyosak a gyerekek!
Most ennyi.
Látod Tutivesztes élek még4
Mary



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat