Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. június 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. június 7.

Hello napló.

Vasárnap gyűlni voltunk jó volt csak elég rosszul voltam.Úgy volt hogy találkozok Roberttel de nem ért oda úgyhogy nem jött össze viszont megigérte hogy hétfő átjön. És tényleg reggel kilenckor már nyomta is a csengőt. Elég korán kelhetett, úgy megörültem mikor megláttam egy fekete kopasz kobakot. Suri még azt sem hagyta hogy levegye a cipőjét. Leselehetett vakarbni egymásról őket.Bújócskáztak függöny mögött, mesélt neki Robert wegy angol mesekönyvből,szaladgáltak a kertben meg ilyenek. Mikor leraktam aludni kérdeztem tőle hogy fáj e a lába így megmasszíroztam.Aztán mondtam hogy csúnya a lábkörme s megkérdeztem nem lehetne e hogy pedikűröst játszak vele. Nagyon megörült neki, ki gondolta volna. Közben már sokszor keresték mert könyvtárba kellett volna mennie mert szerdán vizsgája lesz, nincs is már sulija asszem.Ment könyvtárba egyébként csak sokkal később.Vagy egy óra volt mire megcsináltam de szép lett, neki is tetszett. Remélem többet nem esik a körmének gilett pengével. Aztán főztem kaját:durumtésztát finom pácolt husival.Odajött s kérdezte jól főzök e:persze dehát evett már a főztömből.Egyszer csak hallom hogy kérdezi a nagyit(takarított)hogy segítsen e, nagy hárított de hiába:figyelj,figyelj felszólításra kikapta a kezéből a seprűt meg a lapátot. Nagyanyám meg csak dícsérte milyen ügyes,hát ez eddig még nemsok embernek sikerült.Ettünk, nagyon izlett neki. Aztán Suri felébredt majd olyan 13:30körül elindultunk a HÉVhez. Találkoztunk a Fruzsival útközben,mondtam hogy ki ő. Mert Robert megjegyezte hogy Betti?Ánem ő vékonyabb a Fruzsi meg kövér.Gyorsan mondtam neki hogy ilyet nőnek sose, dehát Fruzsi hol nő ,meg úgyse érti.Csodálkozott hogy neki nem örült annyira mint Bettinek, mondtam hogy azért mert alig látja. S az "apját"se látta 3hónapja.El se akarta hinni.Mondtam neki hogy Sára őt hiszi az apjának legalábbis ő róla tudja hogy kicsoda, nagyon szereti, tudja hogy számíthat rá.S szerintem az az apja egy gyereknek aki vele van,akire számíthat, aki szereti és vigyáz rá.És ez ő. Egyetértett s biztosított hogy nagyon szereti Sárát. Aztán beszéltünk a babáról:mondtam neki hogy én igazából nem örülök neki, ill nem most.Ő örül neki de szerinte se jó most. Mert:én nem is szülhetek még majd két évig,Még nem váltam el ténylegesen s ő még nem a férjem,ő még tanul nem tud pénzt keresni,Sára még nagyon kicsi,Anyámék kitérnének a hitükből.Ja és nagyon félt a haematoma miatt.Csütörtökön jönni akar ő is. Ja 2 év mlva végez, akkor összeházasodunk ha minden jól megy!:)

Tegnap estekiütöttem magam valamivel de ez nem publikus, Nana végja a témát,be is sokkolt tőle. Ma reggel véreztem.Hát elég szarul voltam egész nap, most kicsit jobb. Rémisztő hogy nem tudom mi történt tegnap este, arra ébredtem hogy az ágyamban fekszem de nemtom hoghy jutottam el oda. Mindenesetre lehánytam a fejemet meg magamat, s mint kiderült az előszobát is.Csak lövésem sincs mikor meg egyáltalán.

Tegnap is volt itt Nana meg ma is befutott.Tetgnap pedikűröztem neki ma meg főztam. Mindíg úgy ront be hogy éhes és én mindíg szivesen készítek neki valamit. Holnap felvonul zenekarilag a faluban úgyhogy Surival megyek megkukkolni, fényképezek is, ha sikerül fel is nyomom a tevére. Ja Riának 5 meg3 lett a szakdolgozatvédése. Közelebbit nemtok apu se tudta megmondani melyik jegy mit takar mert neki mondta. Írok gyorsan Robertnek mert holnap vizsgázik.Jajj le lekk fekünnöm alunni mert jajdenagyonálmosvagyok!

Csók és jóéjjt mindenkinek

Mary a hivatalos Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat