Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. május 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. május 26.

Halihó mindenki!

Tegnap este nagyon rosszul voltam így még a meccset se tudtam nézni, közben megkérdeztem Robertet ki nyer:Remélem a Milan!mondta.És nagyon sajnált hogy fáj a hasam.Szerencsére a Liverpool nyert(mert én nekik drukkoltam, ő viszont rájuk fogadott hupsz).Nem sokat aludtam már megint. Ma reggel, Sára megtapsolta Tóth Gabit(lenyomtak egy felvételt amin énekelt).Majd később felmászott a dohányzóasztalra és nagyon büszke volt magára. Erik cicával meg játszott,simogatta, ja és reggel jött a kis fogmosópoharával meg fogkeféjével hogy ő fogatmos!:) A kis tündér kedvesen odabújt apuhoz is aztán meg krokodilkönnyeket hullatott mikor elment dolgozni.

Nana ma lehet hogy benéz J ügynökkel, bár talán mégse hiszen neki azidőtájt hivatalosan pszihomókusnál kellene lennie.Pedig má kiváncsi vagyok a pasasra.

Rakok fel képet:ez egy csoportkép a múlt pénteki Afrika Estről.
Jobbról balra:Fesztosz, a barátnője,az ő nevére sajnos nem emlékszem, én,Robert(csökkenő sorrend magasságilag,végén a liliputiakkal hehe, az önirónia:)

Egyenlőre ennyi történt, ja valakit rákéne vennem hogy befesse az hajamat PIROSRA! De sehol senki , a csináld magad mozgalomhoz meg már túl hosszú:(

Csók

Mary a hivatalos Red Lady

Annyi történt azóta hogy Sárával egész du kint voltunk a kertben, én közben feltöltöttem egy csomó képet nyomtatás céljából valahova(ez itt a reklám helye)remélem holnapra kész s már vihetem is Robertékhez.Jókor nincs semmi pénzem de már ideje volt el vagyok maradva képileg.Most jöttem haza mert eltekertem a benyakútra cigiért, két szálon tengődtem egész nap!
Hplnap ilyenkor ha minden igaz(s mért ne lenne az)Robert megnyugtató jelenlétét élvezhetem(hú ez szép volt). Most hogy lekommentáltam saját irományomat(szánalmas)megyek nemtommitcsinálni. Olvasni?Fáradt vagyok, nemtom mikor aludtam utoljára jót, ja de nála réges régen.Keresnem kell egy új alvóhelyet mert a könyvtárban nagyon meleg van. Ja reggel bementem Surihoz05:45kor mert sírt, elaltattam és odaheveredtem a hivatalos ágyamra, arra ébredtem úgy fél nyolckor hogy apu feljött, de nem ez a lényeg hanem hogy Suri felhúzta a zenélőgépet. Nemsemmi csaj.Imádom.Jóéjjt



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat