Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. július 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. július 3.

Helló napocska aki süt:)

Szóval pénteken este 22kor megérkezett Robert(pont Mesiék után)Elmesélte hogy telt a napja:hogy megint egész nap a követségen volt 9-13ig aztán este 8ig utána elrohant eddzésre az Orczy kertbe, át se öltözött, aztán hazarohant átöltözni(ez részben nem sikerült mert alsónadrág nem volt rajta)meg fürödni aztán rohant ide hozzám.Éhes is volt szegény, szerencsére főztem egy nagyon finom szintén afrikai kaját aminek nemtom mi a neve(paradicsomszósz,tojás hagyma, tészta)no ezt beburkolta, el se akarta hinni hogy én csináltam. Azt mondta Fesztosznak imádja ezt meg Stanly is.Aztán kicsit mi is kimentünk a többiekhez majd a hídon andalogtunk s mivel nagyon fáradtak voltunk hamar elmentünk aludni12:30.Az én helyemen aludtunk, ill volna mert egyrészt tesómék bulija kissé hangos volt másrészt Surit is felébresztették. Ria nála szállásolt el valakit, erre mi Roberttel átköltöztünk oda de Suri felkelt és mi 02től fél4ig altatgattuk.Reggel szeretgetéssel ébresztett, szerencsére Suri nem ébredt fel, apu meg az alattunk lévő szobában aludt.Reggel természetesen együtt reggeliztek Robert és Séra, mint a gyerekek.Aztán Robert 9kor mondta hogy mennie kell, kikisértem, a teraszon ölelőztünk. Látta hogy könnyes a szemem és szomorú vagyok. Hát könnyen kitalálta hogy azért amit mondott. Hogy kedden mennek olaszországba(szerdán van a műtét).Ölelgetett, sóhajtozott, nézte a szememet és éreztem hogy azon gondolkodik mit is csinálhatna. Aztán mondtam hogy menjen csak(adtam naki egy pulcsit aputól mert csak egy póló volt rajta és visszaadtam neki az esernyőjét, még jó hogy itt volt). A kapuban elkapott, megint megölelt és megcsókolt.

De írtam neki hogy se anyu se apu nincsenek itthon, csak vasárnap jönnek és aludjon itt ha van kedve. Mikor főztem a vacsit akkor hívott(előtte is vagy 4szer de Surit altatgattam)hogy akkor jön. 21kor érkezett meg (visszahozta a boxeralsót mert abba ment el mivel nem volt rajta mikor jött meg a pulcsit),megetettem majd néztük az élő koncertet ,az Afrikai segélykoncertet, közben gyöngyöt fűztem. Én már átöltözem,elmentem olvasni ő meg kitalálta hogy ott nem alhat mert az apuék szobája.Megmagyaráztuk Riával hogy lehet. Nagynehezen bejött végre.Összebújva néztük még a tv-t aztán elaludtunk. Reggel egy nagyon jót szeretgetőciztünk aztán lehoztam Sárát, addigra Robert elbújt a takaró alatt, ő meg megkereste és nagyon örült. Aztán ő még aludt kicsit mi meg kimentünk reggelizni(lefényképeztem ahogy alszik) aztán lezuhanyozott, utána megint megkért hogy borotváljam le a fejét(icipicit megvágtam de nem vette észre, amúgy ő is magát)AZTÁN ÉN IS ZUHANYOZTAM, MEGMUTATTAM NEKI A HODROMASSZÁZST A KABINBAN, egyre kevésbé hoz zavarba ha néz miközben fürdök, csak kicsit még szokatlan,aztán 9kor elmentünk hogy kikisérjük. Kérdeztem ma mit csinál:mondta hogy meccsük lesz a népstadionkertben fél5kor.Mikor a kórháznál jártunk, látta hogy nyugtalan vagyok.Félsz?Kérdezte. Igen nagyon mondtam, nem kicsit!Azt mondta sajnálja.Hát én is.:(Elmentünk végül busszal az Auchanba, vásárolgattunk. Suri nagyon élvezte, már a sorban álltunk mikor mwegetette tejszelettel. Aztán rohangált kibe az üzletekbe. Alig bíruk begyömöszölni a babakocsiba,hisztizett. Elmentünk a HÉVhez és megvártuk vele. Mondtam neki hogy lehet hogy elmegyünk megnézni a meccset, mondta hogy jó.(mi az hogy, naná).Aztán csók és elment a HÉVvel.Mi meg fogtunk a kórház előtt egy helyi járatot és hazahúztunk, apu már itthon volt mikor megérkeztünk.

Most meg gyöngyöt fűzök megint. No a 15:47es HÉVvel megyünk ill ha apu vigyáz Sárára akkor csak megyek v ő is jön és elvisz minket.Megkérem adjon kamerát, lehet.De fényképezőgépet biztos viszek:)

Első igazi meccsélményem vele, mert az eddzés nem számít i8gazán.

Na csók

Mary a hivatalos REd Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat