Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. június 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. június 24.

Nana!

Tényleg nem rossz a kép!:)

Na ma lementem apuval hogy tesó cuccait hazahozzuk a koliból. Egy igen ittas tesót ill másnaposat találtunk de szerintem inkább még aznaposat.Has hazajön küldjük az elvonóra s nem ihat, legalábbis ez a terv de mindenhonnan üresüvegek jönnek elő a szobájában:(

Vettem Egerben egy könyvesboltban Surinak egy könyvet,mágneses kis állatok vannak hozzá amiket ideoda lehet tenni a könyvben. Nagyon tetszett neki csak az volt a baj hogy leszedni leszedte az állatokat viszont nemigen akarta visszarakni. A végén azért már az is sikerült. És megvettem Rita Marley:BOB MARLEY életem a reggae királlyal c. könyvét. Ha befejeztem a naplóírást megyek is tesó helyére aludni de előbb olvasni. Ki kell használnom míg nincs itthon mert holnap hazajön, de csak azért mert Múzeumok éjszakája lesz. Én is úgy elmennék de eddig még sose sikerült, mostse fog sajna. Apuval odavissza Bob Marleyt halgattunk, tetszik neki, hiába ő szereti a jó zenét!Ökörködtünk is, mert vele csak azt lehet.
Du meg Suri, Apu, Nyunyó meg én kimentünk a medencébe fürdeni. Úsziztattuk Surit, nagyon élvezte alig akart kimenni. Apuval még bennmaradtunk és hülyéskedtünk, játszottunk, minek következtében úgy lefejeltem a medence alját mint atom.

Nanával most beszéltem, azt mondta holnap már tényleg megpróbűál átjönni. Ja Aputól meg nyunyótól egy nagyon szép nagyon nagy Művészakadémia c. könyvet kaptam sznapomra, amit már régen megvettek. Prágából nem hotzott semmit, azt mondja Prágás reklámpólót nem akart hozni mást meg...nemtom, mindegy. Surinask hozott egy kisvakondos esernyőt ami nagyon aranyos, szereti is, már kipróbálta, persze csak szárazon.

Robert ma azt írta átjön de lehet épp az ellenkezőjét akarta írni, aztán írta hogy nagyon elfoglalt úgyhogy ez ma nemfog menni. Erre kapott egy :( . Remélem érthető! Na megyek olvasni.

Csók, főleg Nanának!!!!

Old Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat