Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. május 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. május 22.

Mindenkit imádok, jókedvem van!

Gyorsan a lényeget körvonalakban mert tesómnak át kell adnom a helyet.
Pénteken elmentem Roberttel Az ezer divat éjszakájára(Afrika est) ami hihetetlen jó volt. Alig győztem megköszönni hogy elvitt(senki más nem vitte a barátnőjét csak Fesztosz de ő is csak azért mert fellépett és neki is komoly kapcs. van).Szóval fesztosz fellépett a folklor afrikai kórusban utána nekem passzolta le a fellépő pólóját amit nálam is felejtett Robert vitte el neki mert hazafele eszembejutott hogy nálam van. Aztán mint Nigériai Murell v milyen törzs tagja ként is. Nagyon aranyos volt.Volt egy magyar néptánc együttes is kik felajánlották hogy jönnek ingyen mert annyira tetszik nekik ez a megmozdulás. Robert ujjongva tapsolt nagyon tetszett neki, tényleg jó volt. Mondtam neki hogy én is népitáncoltam. Aztán én hazamentem.

Szombat:jött tesóm keresztenyja (God mother)aki az ügyvédem amúgy s mondtam Robertnek hogy jöjjön át ha tud mert Komáromból jön a Marcsi tehát elég messze lakik és találkozni szeretne vele.Hát kettő körül jött is, csöngetnek és úgy dobolt a szívem(megéreztem)pedig nem is mondta mikor jön. marcsi azt mondta nagyon jó ember ez látszik rajta.Hát mondom:az egyik legjobb akit ismerek. Sárcival nagyon jól elvolt,elkészült az első családi fotó(Sára,Robert,Én)majd holnap felteszem.Kikisértem de Sára nélkül, jött volna, őmeg vitte volna de Sárával kicsit tovább tart neki meg mennie kellett s nem akartam hogy lekésse a HÉVet.Útközben köszönt két kislánynak akik ilyeneket kiabáltak utána:te vagy a szerelmem. szia szerelmem meg hasonlók.Riválisok?:)Kézenfogva büszkén mentünk az úton a Hévnél meg átölelt és csókolgatott összevissza s megjegyezte hogy nem ittam:persze hogy pedig kínáltak, mondtam neki hogy az ominózus sms óta egy kortyot sem.

Vasárnap:gyűlni voltunk, Sára totyiba volt jól bírta csak akkor sírt ha meglátott.Aztán átmentem Roberthez mert beteg:(folyiki a nózija.Vittem neki teát, akácmézet,almát meg Nemzeti Sportot.Gyógyszert testnek és léleknek. És beállítottam előzetes bejelentés nélkül és ő nagyon örült. Kapott még lábmasszázst is. Aztán végre igazi csókok csattantak el, bár eddig se volt rossz(ezt majd NANA érti).aztán megszeretgettük egymást minek következtében mehetek holnap a nődokimhoz(óvatlanság gyermeket szül,nane, ugye Nana?)Na ennyit rviden mert nyaggat tesó holnap a többit

Helló
Mary a hivatalos Glad Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat