Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. május 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. május 4.

Hello napló!

Hétfő óta térdrögzítöban nyomulok oh jee:(
Alig bírok lábraállni hát most má semmi sem ment meg az orvostól asszem, mehetek a sportkórházba:(
Hétfőn annyira kiakadtam hogy elmentem Surival az Auchanba és vettem két piros fölsőt, mostmár tuti hogy nő vagyok,nagyon, mert vásárlási terápiát alkalmazok és hat is:)
A kiborulás oka nem más mint hogy hülye fejemmel lemaradtam mindkét szocmódszertan vizsgámról mert elfelejtettem s a gyakjegyet is buktam mer a beadandót se csináltam még meg. Azon vagyok hogy szüneteltetem ezt a főiskolásdit, nem nekem való a jelenlegi lelkiállapotomban.Inkább elmegyek dolgozni és elnapolom a dolgot, nomeg keresek egy jó lélekbúvárt az rámférne!

Tegnap a kutya nevezetű macskánk elkapott egy feketerigó nejt(a férj szegény végignézte,próbálta figyelmeztetni)aztán anyám akkorát sikított hogy elejtette a madarat, ő meg beszaladt a bokorba. Én elkergettem a macskákat meg a kutyát(az igazit)anyám meg megkereste a madarat(me én félek a madaraktól újabban, csőrük van meg minden). Nem rágcsálta merg nagyon, mondjuk neki elég volt biztos ennyi is. Bejódoztuk meg minden, szegény elvesztette pár tollát, köztük a farktollai néhányát is. De egész jól van álldigál, kiborította a vizet meg a kaját meg kakilis rendesen, a macskahordozóban. Remélem röpképes is mert ha nem úgy könnyű zsákmány lenne. A férje még itt szálldos felénk, várja. Majd kicsit messzebb kiengedjük. Tök ari Roni a neve(Roni mint rigó).

Nana volt itt tegnap, megkértem hogy hozzon má egy üveg bort fröccsnek. Hozott is de már a kapuból ordított hogy itta bor!Ezt elismételte még néhányszor aztán mikor közöltem vele hogy még nenm hallotta az egész falu, még néhányszor. Így mostanra már mindenki úgytudja a környéken hogy alkesz vagyok. Pedig dehogy.

Sára tegnap óta a kis asztalánál a kisszékében étkezik nagyon ügyesen. Ma nagyon sírt mert egyszerre 3foga bújkál kifelé és nagyon fájt neki, remélem azé lesz alvás éjszaka. Ma megtanítottam hogy törölje meg a kis száját evés után, nagyon ügyesen megy neki, leis videóztam, igaz ő azt histi a fejét kell ráznia nem a kezével kell törölni de sebaj. Végre ma már leült a kádban(ezt azóta nem tette mióta állni tud, tehát elég rég)aputól kapott egy kacsamamát a hátán 4kiskacsával, evvel játszott rakosgatta a hátára a kicsiket, meg a zuhanyrózsával spriccelt,lefetyelt.Bele is csúszott a vízbe de csak a haja lett vizes s meg se ilyedt.Ivott ma dobozból kefírt is meg a pulton ülve evett párolt kukoricát. Sokat mókáztunk, nevettünk és ilyenkor mindíg arra gondoltam/gondolok hogy mekkora nagy szerencsém van hogy ilyen remek kislányom van és hogy egy mosolya gyógyítóbb mint bármi ezen a világon!:)Ő a legjobb dolog az életemben aztán Robert ill ők ketten mert azért a gyerekét meg a párját csak ne hasonlítgassa össze az ember.

Erről jut eszembe, hátulról teszem be...bocs ez csak berögzült még a rádiós éveim alatt tanúltam elnézést!
Szóval írtam Robertnek hogy csehül vagyok látogasson meg ha tud, hát ma nem tud talán holnap aszondja. Renélem holnap tényleg rámér! Múlthéten minden nap találkoztunk most meg már szerda van és még nem ez olyan mocsokság az élettől dehát az elfoglaltság meg a csehül levés velejárója.

Most hogy rágyújtottam a gép előtt amiről senkinek egy szótse mert itt tilos!úgyhogy psszt.
Eszembejutott hogy mit mondott Sony:hogy a Benson és Hedges ami az öngyújtómra van írva egy cigimárka s ő ezt szívta kint Nigériában. Érdekes nem? Nekem fogalmam se volt róla mit jelent.

Amikor szombaton takarítottunk náluk és én főztem, írtam Robertnek sms-t hogy főzök, ezt már írtam de a választ nem:ok sietek haza. Ez olyan jó érzés volt, kicsit olyan érzés volt mikor az asszony várja haza az urát. Bár már ott tartanánk!Szentimentális egy libus vagyok mi? Ja elne felejtsem tegnap a Liverpol nyert a Chelsi(biztos nem így írják)meg értelemszerűen vesztett. 1:0 ra. Mondjuk vitatható volt az a gól de mindegy. Szeretem a focit, de nem azért mert jaj akkor most szeretnem kell és végigszenvedem, tényleg élvezem. Hiszen ha szeretünk valakit akkor ami neki fontos az nekünk is ,legalábbis ez a normális.Akkor én most normális vagyok? Áh!

ja mutattam az új felsőket Nanának. Az egyik olyan hogy sose gondoltam volna hogy én ilyet valaha is felveszek mert olyan nőcis s mint tudjuk nem voltamolyan. Meg is kérdezte újfennt mióta vagy ennyire nő? Amire mindíg ugyanaz a válasz:amióta nem élek a bátyáddal. Akkor elég igénytelen voltam meg altis, de szerintem olyan az ember ait kihoznak belőle, ő ezt hozta ki, Robert meg azt hogy nőnek érezzem magam és jobb akarjak lenni minden téren. Jobb ember, jobb csaj kívül-belül! Szóval ő jó hatással van rám ami remek mert amióta együtt vagyunk kivirultam ezt szóvá is teszik mert elég látványos úgyhogy ez önmagában bizonyíték hogy jó a páros!Nemde? Ne megyek mer édesapám hazajött és meg kell etetni finommal amit főztem(Amit Robertnek is).

Csók

Ui:Nana ha olvasod el ne felejtsem hogy:SZERETLEK!!!

Mary a hivatalos Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat