Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. április 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. április 20.

Hello-hello!

Tegnap óta igen szarul vagyok:( Ezt sikerült szintén tegnap megfejelnem egy vízbefulladási kisérlettel szerencsére sikertelenül. Pocsék érzés volt hogy csak rajtam múlt hogy tappancsom nem dobbantottam föl kvázi senki sem akart/tudott megmenteni. Volt is nagy csodálkozás mikor a 3.elájulás után kiszédelegtem a fürdőszobából és úgy néztem ki mint egy hajótörött!
Még csak egyszer ájultam el eddig életem során, ezt tegfnap sikerült megnégyszereznem.

Nana átjött, őőőő "klarinét órán volt".
Aztán kapott szerelmi bánat ellen egy nagy kehely fagyit amit banánnal(mint kuki)díszítettem és naranccsal(ez utóbbi nem jelent semmit vagyis még nem gyártottam rá ideológiát csak jól nézett ki).
Aztán ölelőztünk egy nagyot a kapuban és elvitt egy gatyi amerikai-tini filmet, aminek eszmei értéke nem sok van de jók benne a zenék és igen szórakoztató, valamint van benne egy nem is olyan rossz pasi. szerelmi bánatra szerintem egész jó lehet:)
Nanától karácsonyra kaptam egy naplót, ezt írta bele:Dark Mary és Nana naplója(akkor még Dark voltam). Azért kaptam hogy mindent írjak bele amit együtt csinálunk, ami történik velünk.- Hát most itt van az asztalon de még nem írtam semmit, viszont elhatároztam hogy most fogok csakhát utolkéne érnem magam egy csomó mindenben...
A héten mindennap találkozunk Nanával de Roberttel vasárnap találkoztam utoljára, nagyon hiányzik de így dögrovásosan inkább ne is lásson meg az idő is fika, á szar az egész bedepiztem...............
Nana biztos kirángat a gödörből, mindíg azt teszi, egymás vállára állva mászunk ki általában, tegnap is felvidított. Már rögtön észrevette hogy agyonüthettem magam v valami mert aluig álltam a lábamon míg kivánszorogtam a kapuig s mikor leejtettem a cigarettatárcám ő ugrott hogy lene hajoljak mert megint eltelálok ájulni. Hát nem aranyos?
Ma is "futni" megy, így tud csak átjönni, mert eltiltották tőlem.ŐŐŐ "nem vagy eltiltva tőle csak ne találkozzatok olyan gyakran,szóval egyáltalán ne".Azóta minden nap látom:)

Suri most alszik a teraszon, tököt evett ebédre, tízóraira meg szendót, ami imád.

Nyunyó lassan hazajön, Apu lassan elmegy, én lassan megőrülök és lassan befejezem......és te?

Csók

Mary a hivatalos Red Lady

Kiegészítés: Nana mégse jött sok dolga volt s ma nem akart esőben futni:( De legalább szeret.

Robert telefonált hogy sombaton meglátogat de, ja mer írtam hogy nem vagyok jól meg ilyenek. A kis drága!!! Nagyon hiányzik!!!
Csók mosmá tényleg

Mary a hivatalos Red Lady, most és mindörökké! Átment?




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat