Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. május 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. május 15.

Helló fos idő, nem kedvellek!
Aljas szabotálás az időjárástól mely arra irányul hogy ugorjon a mai grill parti.De nem fog sikerülni! Robert most hívott:egyszercsak csörög a telefonom(ismeretlen matáv szám)tudtam hogy ő az, éreztem! Lement a házuk elé telefonálni hogy nincs pénz a mobilján sőt a kártyán is csak 60 forint aztán az is eéfogyott, felkéne hívnom. Jó tudom megint paráztattam magam, de közben azt mondtam magamnak, tudod hogy ok nélkül nem csinál olyan hogy nem hív, biztos nincs pénz a kártyáján és igazam lett. Bízom benne mert ha már benne se lehetne bízni, vége lenne as világnak!

Nem megyünk ma sajna gyűlni mert Nyunyó leamortizálta magát tegnap fűnyírás közben:(

Egész délelőtt takarítottam most is csak suttyomban írok mert még törölgetni is kell:( Megyek is csak rakok fel egy képet Suriról és rólam:)
Caramelt tegnap mentő vitte el a Megasztár gáláról, nagyon beteg:( Gyógyulj meg!

Suri meg nagy motorbajnok. Reggel rajzfilmeket nézett a trónjából a kis hercegnő.Ja és imádja a kedvenc cukormentes nyalókámat is:)
Csók

Mary a hivatalos Red Lady

Na végül csak sikerült megtartani a grill partit Zolika,Edu(apu kollegája meg a 9nap múlva felesége)Miklós,Anikó(nemnormális építészünk meg a majdani neje)voltak itt meg beugrott a Tokaji is(szintén kolega)kicsit. Állati jó volt tiszta nemnormálisak. Eduék folyton azt kérdezték Robert mért nincs itt, hát mert jövőhéten lesznek a vizsgái,sajnos.Miután elmentek felhívott, feltöltötte a kártyáját, majd hív a jövőhéten hogy mikor-hol...
Sára egyedül evett kanállal,tiszta maszat volt!Zolika lefényképezte ahogy egy piros tolcsért dugott a szájába ami amúgy egy locsolókanna csőre! Nagyon tetszett neki a "tömeg". Box ring is volt(a járóka)az egyik sarokban Sára a másikban Nagyi.:) Úgy nevetett hogy nevetőgörcs söpört végig mindenkin aztán kiszabadítottuk és kóricált a kertben. A kis terasz lépcsőn meg leesett pedig egy csomóan voltunk ott csakhát szélvészkisasszony mindent egyedül akar.De alig sírt kicsit az sem volt vészes, felvettem és akkor már nevetett!Aztán megint nekiállt lépcsőzni!Nem szívbajos.Elég hamar elaludt.Nemrég asztalt bontottunk s most még olvasok kicsit aztán bevágom a szunyát!
Jóéjszakát gyerekek!
Búcsúzik a Füles Mackó(ki se nem füles se nem mackó)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat