Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. március 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. március 16.

Hello tavasz!

Tegnap megvolt a vacsi(svédasztal eszemiszom dínomdánom)Robertért később mentem le a villamosmegállóba. A házigazda gyerekei körberajongták meg mindenki,nagyon jól éreztük magunkat. Táncoltak is (én az ellenzősök bandáját képviseltem).
Aztán hazasétáltunk(kb10perc se). Ott volt Fesztosz meg a barátnője(elfelejtettem hogy hívják)nagyon aranyos lány csomót beszélgettünk. Aztán lefeküdtünk aludni,megszeretgettük egymást.Mondtam hogy én majd hazamegyek vmikor.02:30kor felébredtem felöltöztem és felkellett ébresztenem szegényt. Avicc az volt hogy mindketten egyfolytában bocsánatotkértünk a másiktól:én azért mert felébresztettem hogy kiengedjen meghjogy ne úgy lépjek le seszó-sebeszéd ő meg azért hogy nem kísér el. Nemis vártam,iskola meg minden.Kiballagtam az 50es éjszakai megállóba(párperc és jött a busz)kimentem az Astóriára ott 15 perc múlva jött a 78as éjszakai avvak ki az örsre, ott pár perc múlva jött a 45ös éjszakai avval ki Ilonatelepre és ott 20percet vártam az első 92re(mert nem tudtam hogy közben cinkotáról már jön HÉV, mindegy).5:00ra hazaértem, nem lett volna ez baj mert álmos se voltam meg hideg se volt csak iszonyúan kellett nagydolgoznom.Aztán lefeküdtem, betakargattam Sárát...
Fél6kor még nem aludtam talán hatkor már igen. Hétkor keltem azóta takarítok megszállottan, nemis vagyok fáradt, pörgök mint állat MERT ITT A TAVASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak maradjon is itt!
Most mondjuk nagyon aggódok mert egy barátom kórházban volt s csak most tudtam meg, elég komoly, csak saját felelősségre engedték haza. Ja reggel nekiestem ollóval a hajamnak, levágtam:)
Újjászülettem, néha muszáj valamin változtatnom mert megkattanok ha nem. Ilyenkor pénztárcát cserélek v levágom a hajam, ilyesmik...
Most ez jött be, különben is idegesített már, meg úgy jobban nő ha a töredezett részt eltávolítjuk(hajtanácsadási ötleteinket olvashatták).
Na megyek pörgök tovább.

Csók

Mary a hivatalos Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat