Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. június 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. június 16.

Hello Nana!

Avval kezdem hogy június 14keddvan. Du átjött egy volt osztálytársnőm, mondhatni barátnőm(á nem Nana csak egy van)szóval vmi olyasmi demost épp azért küzdd hogy ne legyen mert nagy a szája.Még szerencse hogy nekem meg van lélekjelenlétem,mindegy szóval vigyázott Surira mert szerkesztőségi ülésre kellett mennem. Előtte bementem a mozaik teaházba(a kedvenc helyünkre, rég voltunk már megint menni kéne. hallja akinek céloztam?legalább egyikük?)szóval vettem teát.Cseresznye álmot mer se vérnarancs se olimpyk star nem volt:( Aztán mentem a törzshelyre. Karcsi(Ágg Károly fotóművész)már kedvesen fogadott:ide már bárkit beengednek. Persze csak kedvességből, aztán meg felháborodott hogy nemis kapott puszit. Ilyen fogadtatás után?:) No a lényeg hogy Robert azt írta nagyon sok a dolga de fél tízre odajön. Karcsi már 10perccel korábban elkezdte nézni az óráját hogy időben érkezik e. Hamarabb jött 5perccel, ezzel kivívta elismerését. Én meg nagyon örültem, főleg mikor kiderült hogy Mr. Deen-t hagyta ott miattam. Mondta is neki hogy várj Robert még mert ez meg az,erre Ő közölte hogy de neki nagyon kell sietnie hozzám mert várom.:) Remélem azért Mr. Deen nem neheztel rám ezért, lehet hogy már nem is örül annyira hogy "jó csaj vagyok"(ezt Robertnek mondta rólam). Hát biztos könnyebb volt mikor Robert teljesen csak a munkájára koncentrált de most sem hanyagolja el, multkor hallottam hogy megdícsérte mert nagyon nehéz dolgokat lazán megcsinál. Szóval jött és én örültem,ivott egy sört amit meg is bánt mert azt mondta nem is volt jó.Én ásványvizet ittam:) Ja Karcsi egyből levágta állapotomat. Paska Józsinak meg elmondtam ő azt mondta örül nekünk és tudja hogy én is. Minimanó genyáskodott egész este hivogatott telefonon, Karcsinak meg féltékeny sms-eket küldött. Robert és közém ült hátha...de elzavartük Karcsival hehe. 22:30körül léptünkm le, megkértem Robertet jöjjön ki velem az Örsre. Aztán hogy várjon és menjen a köv busszal(szegény már a metrópótló buszon elbóbiskolt), de várt. Aztán csók és ment haza. Én meg várhattam a hülye HÉVre mert 23:50kor indult csak.

15szerda.

Nanához meg Csizihez bementünk Surival fél délre az Árkádba,ott tengilengiztünk meg vásárolgattunk(vettem két új piros nyakláncot)próbálgattunk Nanával rózsaszín nagyon gáz hajpántokat,hajgumikat stb(gyerek osztály)Csizire meg feladtunk vmi gyerekköpenyt. A végén majdnem kidobtak minket:) Aztán kitaláltam hogy menjönk el a Keresztúri úti Mcdonaldsba a játszótérre. A HÉVen mert képtelenek voltak odáig elgyalogolni fényképezgettünk. Aztán szívás volt mert nem volt csak csúzda az meg surinak még nem való. Mivel erre a napra beszéltük meg leendőexférjemmel higy találkozunk tesóm vigyázott Surira azt hogy miért késtem el végül, nem részletezném. Maradjunk annyiban hogy tesó a világ legszerencsétlenebb csaja,ha nem fogod a kezét,eltéved.No mindegy a testőr odaszállított a volt héderhez. Hát a Beach állati jó lett meg szökőkút meg minden.Azért akadt még ott jópár cuccom pedig csomó mindent kidobált. A nője v ahogy ő hívja ribanc(rendes nevén Bea)hú hát a testőröm azt mondta mint egy horrorfilm, hogy az ilyen csajokat talicskának hívja meg hogy a csajhoz már csak egy kiló kenyér hiányzik. Én meg megkaphatnám az Oscart az alakításért olyan kedves voltam. Marcell is ott volt,ő most nagyon normális volt, majdnem mint régen. A takarítónő megérkezett közben(érdekes hogy a Bea takarít)persze köszönni nem tud. Mondjuk Csöpi se köszönt mikor fél méterre állt tőlem és ráköszöntem, mindegy szegénységi bizonyítvány.A paraszt. A kutyák Charlie ás Verlaine nagyon örültek nekem,én is nekik jaj nagyon hiányoznak.

Aztán este Suri nagyon sírt kiderült a felső két rágófoga hátul ,kibújt! éjjen-éjjen!!!

3napja vérzek és hasgörcseim vannak. Alig élek már!:(

Ja Robert azt mondta kedden nem biztos hogy tudunk szombaton zp-be menni Afro Magic koncertre mert lehet hogy hétvégén Londonba kell mennie női foci kupára(mire mondtam hogy tudom hogy most van,kaotam emailt róla). Hát még most se tudni megy e de holnap átjön azt írta. Asszem ha már itt van kiis csábítom a telekre ami kb 3percre van tőlünk(oda fogunk építkezni családilag)mert érik a cseresznye, nagyi ma hozott haza, jaj nagyon finom.
Meg epret is.

Ja tesó egyik államvizsgája ötös lett a nmásikon meg megbukott, de azért elég jó arány nem?

No megyek mer fogytán az életerőm,megyek utántöltök egy kis pihenéssel, s megpróbálok mindeközben csendesen haldokolni.:)

Csók

Mary a hivatalos Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat