Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. május 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. május 18.

Helló, már megint rossz az idő:(

El is felejtettem hogy tegnap 1. nem kapott reggeli tejet Sára hanem Kakaót varázsitatóból meg vajaskenyeret. De a kakaó nem igazán kell neki. Ma se itta meg csak iszogatott belőle.Tegnap nemtom írtam e de...ja írtam. annyira összekakilta magát tegnap Sára hogy átkellett öltöztetni meg ma is. Sütöttem tegnap sütit, tradícionálisat(zsidó süti)nagyon finom, Sárának is nagyon izlett. De elfogyott úgyhogy most is sül egy adag. Mostanában kényszeresen sütök v főzök, muszály mert kell úgy érzem!Mindenki nagy örömére:)Ma leolvadt a méhűtő mert olyan jeges volt hogy nem lehetett becsukni az ajtót.Tesó nekiesett előbb késsel, ami beletört majd hozzávágtam egy csavarhúzót meg egy kalapácsot avval vésegetett. Tisztára úgy nézett ki mint valami pszihopata tömeggyilkos aki éppen helyet vés a méhűtőben a friss hullának v valami, meg is örökítettem. Voltam boltban is, teljesen eláztam pedig esernyővel mentem, avval amit Robert adott még,hát már elég régen, ismét feltűnt hogy még mindíg nem vittem vissza neki, hupsz!Bettikából szupertevét csináltam,küldtem neki 3datit:)Úgyhogy már mindketten SZUPEREK vagyunk, ugye NANA? Innen is üdvözöllek!

Most mennem kell mert tesóm tanulni akar a gépen szakdolgozat! Szegény.

A kép szombaton készült, mikor is annyira meleg volt hogy csupán két kendőt tekertem magamra s abban flangáltam.hehe
Tutivesztes légyszi, légyszi írjál!
csók

Mary a hivatalos Red Lady

Köszi hogy írtál Tutivesztes!

Most jöttünk haza(23:00)az állatorvostól, vittük:Bumbit(vadmacska)Olivér(anyám elkényeztetett Garfield gyanús macskája)Erik(a nyuszicica mert valószínüleg keresztezték egy nyúllal különben hogy a fenébe lenne ekkora bundája?)És persze Csipesz(az idétlen,neveletlen vizslák szégyene).Nos apu és én vittük le őket, a macskák 3szólamban énekeltek triót.Az állatorvos nevezzük Zsoltnak(amúgy azért Hatvanba járunk mert itt lakik a világ legjobb állatorvosa,Ő)megállapította hogy Csipesz 2002-es évvégi modell(mert talált kutya azért nem tudtuk pontosan).6hónapos kisgyereke van, nagyon helyes, mi is mutattunk Sára képeket. A babaúszásra csak annyit mondott:dehogy viszem én szeretem ezt a gyereket!Hihetetlen arc a pasi és remek szakember. Imádok lemenni hozzá, mondjuk azt már kevésbé hogy Csipesz egész úton rámcsöpögtette a nyálát(hogy tud egy vizsla ennyit nyáladzani)a körmeit belém mélyesztette és egyfolytában mászkált.Bumbi majdnem szétszedte a macskahordozót meg ilyenek. Robert írt ma kedveseket s szépeket
Tesóhoz jött valami csávó aki se köszönni nem tud se elköszönni, madarat tolláról,embert barátjáról.No mindegy Sára jól tűri a szar időt meg a dörgést is. Nehezen aludt el kicsit de azóta nyugi van,lekopogom.

jóéjjt



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat