Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. szeptember 19.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. szeptember 19.

Hello mindenkik ti ott!

'15.én csütörtökön mikor mentem föl Sárához a garázsból mert felébredt azt látom hogy a kapuban áll valaki, csak egy kis kopasz fekete fejet láttam. :)Hát rögtön vágtam a szitut hogy ez csak Robert lehet. Naná! Odarohantam kaput nyitni,megcsókolt. Odament Surihoz,hát azt a mosolyt és csillogó szemeket mindkét részről!!!Kivette,felkapta,Sára ölelte.Hozott neki rudit meg dobozost.Aztán kiültek kedvenc helyükre a lépcsőnél, sétálgattak. Kint a kertben hátul sétáltak mikor kijött anyu. Adott neki suri puszit, kérdezte Nyunyó Robertnek is ade.Sára erre lesmacizta Robertet(Ő még így ad puszit)megjegyzem az egyetlen nő aki csókolózhat Roberttel rajtam kívül(mármint ezen nem akadok ki,sőt).Aztán üldögéltünk kicsit kinn a teraszon kiszúrta persze az Edo nyelvleckés papírjaimat, kérdezte is honnan van,internet mondom.Aztán elindultunk az Auchanba,nem volt egyszerű mert Sára gyalog jött s nem mindíg arra amerre mi. Bevágtatott a boltba,felkapott egy kosarat és nekiállt vásárolni. Aztán mentünk tovább. Banya-nyanya éppen akkor ment be az üzletbe mikor már elég közel voltunk, látott minket mert lemerevedett kissé:)Auchan,Suri felült a kisautóra.A HÉV-hez kisértük Robertet.Ölelőztünk,picit beszéltünk,kiderült hogy beteg volt azért csak most jött(kedden este ért haza)én meg bevallottam hogy kórházban voltam,benntartottak,elájultam stb. Azt mondta jó volt kint.Nagyon szeretném ha 24. szombaton eljönne velünk a Görhöny fesztre, dehát szombaton ő sosenem szabad, de hátha most!Fő az optimizmus!!! Aztán mi felszálltunk az ellenkező irányú HÉVre,elmentünk a játszótérre.Domiék már ott voltak,beszélgettünk,látta rajtam hoghy találkoztam Roberttel mert kisimult az ábrázatom. Pénteken is játszóztunk,azthittem Domiék már nem is jönnek mikor17körül megjöttek. Adtam Dominak kismackót(győri édes)hazahoztak minket kocsival,majd átjárkálunk egymáshoz.kiderítettük egymás nevét,ő Kriszti.A férje is tökjó fej!Kaptunk tőlük eper ízü vizet,finom volt.
Most mérges vagyok meg dühös és minden mert Bettit most teljesen megpróbálják elzárni tőlem, mondom próbálják, de nem sikerül:)
Találtam sulit ami nagyon belelkesített csak azé pézbe kerül ám:)Na de komolyan, bár úgy számolom épp kinyögöm.Masszőr suli,kicsikorom óta odavagyok ezért,Sport ráadásul. Hát az meg pláne, nem vénségeket meg betegeket kell gyűrni hanem izmós jótestü palikat(nőket ez nem izgat)na jó ez csak vicc de azért nem rossz. Rpbert lesz a kisérletinyulam, ígyis azt mondja Dr. Anita de ezek után!Persze nem miatta csinálom, hanem magamért, de ha belergondol az ember egy kicsit mindíg a párunk miatt is csináljuk a dolgokat. Összevissza telefonálgattam ma meg berobogtam az önkormányzatba mert találtunk a Nosztalgia utcájában egy sebesült kutyust. Nem voltak túl lelkesek hogy segítsenek az önkormiba de rájuktelefonáltam s már intézkednek.Na azért.

Megyek
Csá

Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat