Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. május 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. május 14.

Hello.

Tényleg megvettük Surinak a motort, nagyon tetszik neki már menni is tud vele. Ma voltunk úszni meg biciklizni is. Átbringáztunk Nanához és bedobtam neki a potya rágót meg nyalókát sutyiba, mert ugyebár mi nem találkozhatunk!
Rakok fel képet Nanáról meg Robertről mert van datim végre.A két emberről akit imádok(május 5.én készültek mikor Robertet kikisértük Surival, Nana meg aznap közölte hogy nem találkozhatunk többet ezért illegálisan összefutottunk "véletlenül"a bolt előtt)Ez tenne be Nana szüleinek az tuti mert az én párom meg rasszisták is kissé!Most éppen barátság fasirtot sütök!Jajj nagyon finom lett, ritka hogy eszek a főztömből(máséból se nagyon,Robert ki is van akadva hogy nem szeretek enni meg hogy amennyit én eszek még az életbenmaradáshoz is kevés, hát azért elvegetálok:))

Most mennem kell talán később még visszanézek. Ja beszéltem Roberttel, semmi gáz!:) Visszatértem. Most írtam levelet Nanának mert egy nagy köszönés és Szeretlek várt a postaládában! No megyek mert kezdődik Az első lovag az pedig kötelező az őrült Sean Connery rajongóknak, márpedig én fanatikusan az vagyok!:) Asszem ő volt az első akinél kijött az idősebb férfiakhoz való vonzódásom csírája, azóta is tart az egyetlen ballépésem a leendőexférjem mert ő még kisfiú. Robert viszont ....nem a kor számít persze nekem se, nála is most derült csak ki hogy félreértettem nem28 hanem 34 éves. Tehát 12évvel idősebb nálam. Mindíg utólag derül ki(nem úgy ismerkedek hogy bocs hány évvel vagy idősebb nálam?4 á az kevés hello)és mindíg idősebbek, véletlen?

Csók
Ui:a nap beszólása:nyalhat! (mármint nyalókát, tudod ami cukorból van, de komolyan)

Mary a hivatalos Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat