Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. május 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. május 23.

Halihó!

Egyenlőre felrakom a családi képet aztán zúzok Nanához! Ugye milyen szép kis család vagyunk így hárman?Nana rögtön kért belőle nyomtatott verziót!:)

Csók

Mary a hivatalos Glad Red Lady

Ismét itt vagyok ja a péntekhez még annyit hogy James videó interjut készített velem aztán Roberttel is hogy hogy tetszett az est.Csak dícsértem:)
Ma voltam nődokinál Nanával,úgy viselkedtünk a váróban mint két nyeletlen kétéves(röhögőgörcs meg minden).

Ma voltunk Surival az Árkádban meg a Sugárban, kapott egy Michael babát(aki egy fekete kisgyerek) holnap pedig egy Barbara hátizsákot(ő meg egy fekete kislány).Nanával is összefutottunk a Hévnél de ő már ment is. Sára hazafele a héven haverkodott két lánnyal,olvadoztak tőle. Az Árkádban én kínait ettem ő meg a hazat, aztán ivott kis dobozos üdítőt szívószállal.Olyan ügyesen!
Nana bátyja(a hülye sógorom)George gyanakszik hogy mi titokban találkozgatunk, meg hogy én érzelmileg zsarolom őt avval hogy szeretem, ja és együtt dohányzunk.Hát a fele se igaz sőt az egész. Mindegy. A második tárgyalás június 28.án lesz úgyhogy akkor dohányzom utoljára nem 22én ahogy terveztem. Akkor még füstölgök aztán ágyő füstfelhő!Így nyertem pár napot hehe:)Se pia se cigi, a... szóval az összebújásról azért nem mondok le.Ezt leszámítva "szent életű" leszek majdnem! Aztán jöhet a váló buli persze csak ha már megvan a papír hogy elváltam. A fénymásolatát elviszem a buliba és kiragasztom jól látható helyre, hogy na kedveseim ezt ünnepeljük. Tibinek írtam hogy mikor lesz a tárgyalás utána szóba áll velem?(mert azt mondta addig Lacival se velem se mert a Laci meggyanusította hogy kiszivárogtatott dolgokat irányomba, ezt megelégelve azóta egyikünkkel se beszél, majd csak utána)azt írta:Ja!Már alig várom! Bár ha nagyn elbánok a LÉacival lehet hogy engem utána se akar látni. Pedig a vállóbulin jól mutatna.
Csók megyek alunni



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat