Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. május 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. május 12.

Hello világ!

Mik történtek mostanában? Hát Robertnek jövőhéten lesznek a vizsgái úgyhogy most nagy tanulásban van ennek az a hátulütője hogy most meg kell vonnunk magunkat egymástól dehát a tanulás az első aztán a szórakozás. Bejelentettem neki hogy otthagyom a sulit, erre megkérdezte mért minden kommentár nélkül. Hát majd elmondom mondtam de azt még meg kell fogalmaznom mert azért ennyire nem vagyok penge angolból.

Suri meg kedden kimondta hogy alma. Tesó megkérdezte kér e almát Suri, mondom tőle kérdezt. Suri válasza nagy nyújtózkodás az almáért és: aaa ad alma! Az én okos nagylányom. Tegnap Csilla is volt itt(védőnő) hát el volt ájulva tőle, úgy produkálta magát ez a kis huncut, ilyennek még sose láttuk. És tegnap először evett szívószállal. Nyunyó kefírt evett dobozból, mire persze Sára is kért, de hogy ne a dobozból egye szívószálat dugtunk bele neki és nagyon ügyesen használta! Le is fényképeztem. Az új kicsibabakocsijával mentünk boltba amit kedden vettem neki, piros is van benne, nagyon szép, a régit meg odaadom Szandráéknak. Nyunyóék meg vettek neki hétfőn, mikor én Robertnél voltam biciklis ülést meg sisakot. Tegnap kipróbáltuk, hát nem könnyű így menni vele, meg kell szokni. De nagyon tetszett neki, kimentünk az erdőbe, az jó hepehupás majd a Kórház előtt visszakanyarodtunk(jó lassan mentünk el a banya virágüzlete előtt hehe hagy lássa miből marad ki) aztán visszacsorogtunk az Eperjesin le a Ritecig és vissza a Bagolyváron. Nagyon élvezte!Én meg büszke voltzam!

Ma meg megyek Nanával az orvoshoz(nőgyógyász) para a köbön tegnap óta. Gondolom nem kell ecsetelni, most épp vadul imádkozok hogy...szóval hogy ne az legyen amire mindenki gondol. Kicsit magam miatt is parázok mondjuk úgyhogy para mindenhol.Remény, az még van.

Ma van a Csizi születésnapja, Boldog szülinapot innen is neki!

Asszem most ennyi.

Csók

Mary a hivatalos Red Lady

Ami most történt:néztem a meccset, ittam egy pohár bort. Ezt megírtam Robertnek erre:Egyet...vagy kettőt v többet.vagyis nem tudsz meglenni ivás nélkül? De te egy hölgy vagy.Mindenesetre én csak tanácsot tudok adni. Hát kiborultam,letörtem mint a bili füle!:( Megkérdeztem hogy ő ezt gondolja rólam, tényleg csak egyet ittam, nem vagyok alkesz.Ilyenek, merg hogy elszomorít ezzel.Az uccs mondat meg bűntudat ébresztő. Tehát az ivásnak is lőttek, meg a ciginek is a végén még szent leszek! Na ezt azért nem úgy kell felfogni hogy veszekedés meg minden, ez csak egy vita örök vita tárgy, először és másodszor is ezen vitáztunk ezt nem számolom bele mert ez csak egy )rossz)észrevétel volt részéről. Bár ha nem írja ezt megittam volna mégegy pohárral Így viszont úgy leraktam mint a sicc.Ő annyira tökéletes(mármint hogy neki semmilyen szenvedélye nincs amit szenvedélybetegségnek lehet hívni én meg ettől csigának érzem magam mellette perpillanat. Asszem gfelkell nőnöm hozzá)jobb embert próbál faragni belőlem, nekik mások a szokásaik meg minden. Nem próbál megváltoztatni mert mindíg csak elmondja a véleményét csak sajnos mindíg igaza van. dehát amibe nem halunk bele az megerősít!Már jobb kedvem is lett:)Nehommá egy ilyen hülyeség miatt romoljon meg a kapcsolatom életem párjával, nem?Tényleg nem szép ha egy nő iszik. No jó nem lovagolok többet a témán.

Jóéjjt mindenkinek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat