Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. március 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. március 6.

Helló napló! Sárának ma ünnepeljük az 1 éves születésnapját!
Bár csak holnap van igazából hajnali négykor, meg apujét ét nagyijét is.
Tőlem szép könyveket kapott meg egy gyönyörű kiscipőt, Robert-től is egy szép könyvet, persze az tetszik neki a legjobban, csak sajnos ő nem tud ittlenni(meccse van)!
Riától egy kisruhát, Apuéktól meg egy piros hintát amit fel is szereltünk bent a hídra, már ki is próbálta, nagyon tetszik neki.
Sütöttem muffint, Sárci egy kacsa alakú tortát kapott, Apuék merg ribizlis túrósat:mindet megkóstolta most éppen már a 2. mandarínnál tart.
Gyönyörű kis ruha van rajta(amit Edu hozott neki New York-ból) videó is készül a szülinapról, ha elkészülnek a képek teszek majd fel. Ja a bal oldalon felül már az 5.foga jött ki és egyre többet beszél bár mi ezt még nem igazán értjük.
Most van a mutogatós korszaka, ma levezényelte a reggelit mutogatott mit kér éppen:vajas kenyeret evett paradicsommal és sajttal, meg kiwit.
Holnap anyósomékhoz megyünk szülinapolni sajnos a "minősíthetetlen" is ott lesz, kiváncsi vagyok most milyen hülye szar játékot hoz neki!Na megyek mert hiányol a pici lány.
Ui:ma kitártam a karom hogy kijön az én kis házamba és ő odajött(odafutott)és átölelt.
Most meg éppen a bazi magas lépcsőnkön mennt fel(lépegetve-mászva)Nyunyó csak mögötte állt hogy le ne essen aztán végigmászott a hídon...nemsemmi kislány!
Mára ennyi...Tegnap az Örstől hazáig (Kistarcsa) gyalogoltam éjszaka Andrissal, nem azért mert nem jött busz csak mert kedvünk volt hozzá. Aztán Cinkotán csatlakozott egy macska:Macskacicó(most adtam neki enni da van gazdája úgyhogy holnap visszaviszem).
Ennyit arról hogy a sétálással várok míg jön a jóidő, sétafanatikus lettem asszem ez már függőség...
Csók
Mary



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat