Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. március 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. március 1.

Hello napló!

Tegnap nagyon jó napom volt!
Elmentem az Árkádba Surinak ajándékot venni(könyvet persze a kis könyvmolynak)hármat is hiszen hétfőn lesz egy éves...már...hogy repül az idő!
Ott találkoztam Roberttel őis vett neki könyvet aztán barangoltunk mint shoppingolók, persze nem vettünk semmit csak csorgattuk a nyálunk.
Ő zoknit keresett(valami focistásat) én meg valami pirosat, hát volt bőven, ő meg mindenhova beterelgetett ahol valami pirosat látott.
Aztán én csak ámuldoztam, azt se tudtam mihez kapjak, persze minden tök drága, pedig annyira jó piros gatyákat láttam meg cipőt...stb.
Na mindegy, aztán hazamentünk, ez vicces volt mert megkérdezte hazamegyünk e már. Mire én megkérdeztem hova haza:Kispest v Kistarcsa, végül megállapítottuk h kis-kis úgyhogy Kispestet választottuk(nem volt más lehetőség nagyon) vettünk útközben egy fél hullát amit a húsevők csak grillcsirkének hívnak és hazasétáltunk, mire kellő mennyiségű fagyási folt mutatkozott meg rajtunk(főleg rajta) úgygondoltuk a mai mazochista adag meg volt.
Annyira lekötött hogy fázom hogy észre se vettem hogy liftbe szálltam, úgyhogy mire parázni kezdtem volna már ki kellett szállni:)
A meglepő hír azonban az hogy eddig soha semmilyen ételt(egy mandarínt leszámítva)nem ettem náluk, most viszont a teát és a hulla igen kis részét, de elfogadtam, igaz etetni kellett de bejött neki, sőt nekem is!
Aztán mikor bementünk a szobájába kiszúrtam egy piros pólót amit 2002ben nyert valami focikupán, hát nagyon odavoltam érte, erre nem nekem adta?
Pedig nem azért dícsértem dehát a szemem elárulta mennyire tetszik, szabadkoztam ugyan de hasztalan úgyhogy inkább feladtam és elfogadtam, most az van rajtam.
Pöpi kis darab.
Újdonsült barátom meg kit rakodómunkásnak invitáltam lebetegedett(furi mi?) á nem tehet róla szegény dögrováson van.
Sárci szülinapját vasárnap ünnepeljük(4et egyszerre) de sajnos Robert nem tud jönni mert meccse lesz.
Na mára ennyit!
Mary



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat