Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. június 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. június 27.

Helló!!!

Szombaton Nana átjött(őőő a Tamásnál volt, ez a szinonímája annak hogy átjött)levágta a hajamat, eléggé rövidre!Majd befestette!!!Szegény életében nem csinálta még egyiket sem, de egész jól ment neki, mondjuk parázott rendesen. A hajvágásba még útközben beleigazított egy kölcsönkért kisollóval:) Kimentünk az örsre, útközben találkoztunk Csizivel. Az örsön találkozztunk Csizi barátjával. Majd elmentünk az Erzsébet hídhoz acsókversenyre, persze nem azért, PUF koncert lett volna de sokkal később.Viszont találkoztam Frankyvel, le is fényképeztem Nanával. Nála meg egy másik srácnál lehetett feliratkozni a csókversenyre.Puszpusz, aztán győzködött hogy nevezzünk. Robert nem kell ide mondta, bárkivel lehet ez csak játék. Kössz. Kérdeztem lánnyal is lehet.e?Lehetett!:)Azért inkább elmentünk pótkulcsba. Aztán Nanát feltettük a HÉVre és elmentünk Csizivel meg kálmánnal Paplakba ahol már évek óta nem voltam. Kiderült Csizi is oda jár meg Kálmán is és ismerik Tibit a tulajt. Jó volt, csak egy fröccstől másnapos lettem. Nem hiányzik ez má nekem no.Aztán kisétáltunk a repülőtérre, ettünk vagyis én:pulykahambit,Kálmán sajtosat, Csizi meg 5palacsintát. Aztán felraktak a HÉVre, Csizi futott utána és dobolt az ablakon...12:30ra értem haza. Aztán lefeküdtem.

Másnap:vasárnap

Sárát elvittük Nyunyóval az állatkertbe mert a Liberótól kaptunk ingyenes belépőt, meg ingyen sapkát meg babaápolószereket s nagyon olcsón lehetett pelust venni. Vettünk is egy csomaggal de sajna bugyipelenkás már nem volt.A majmok, zsiráf meg a mosómacik tetszettek neki a legjobban! Csináltam is egy csomó fényképet. Ja csütörtökön kibújt alul a 3.rágófoga, ez a 11 fog, és a másik oldalon is kezdd!:)Éjszakai fürdőzést rendeztünk apuékkal.

Ma hétfőn meg Riával bevittük Surit úszni, nagyon élvezte, már tiszta lila volt a szája mikor kivittem.Közben egy csomószor megharapta a hasamat, meg letépte a fürdőruhámat.

Most meg alszik.

Csók
Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat