Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. május 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. május 5.

Hello világ, szép az élet! :)

Ma itt volt Robert:)
Küldött sms-t hogy reméli itthon leszek mert 12-13 között jön. Hú gyorsan főztem vmi finomat. Pont akkor aludt el Sárci mikor jött. Megebédeltettem,izlett neki(próbált meg volna mást mondani). Éppen atzon "vitatkoztunk" pontosan mikor hagyok fel a tüdőm szétb..szsval. Azt mondta 1.rosszat tesz neked 2.utálom. Meggyőző érvek. 1.azt mondtam okt 1. (szülinapja)azt mondta az nem jó. Akkor elkezdtünk alkudozni. Jún 22 szülinapom után modtam. Ez sem tetszett neki. Végül azt mondtam ha vége a válásnak. Nemtom miben maradtunk végül!

Aztán megmutatta hogy melyik városból jött Nigériából(Benin city, hogy a féltestvérei(lányok)Warri-ban laknak és hogy az anyukája meg az 5lánytestvére Abudja-ban.stb. Meg hogy Stanley az egyik tesója fia. Aztán kiderült hogy én kilenc hónapig megvoltam róla győződve hogy 28 éves mire kiderült hogy 34. Erre rávágta hogy 12évvel idősebb nálam és én még kicsi vagyok. Köszi. Pont a kedvenc korosztályom! Meséltem neki hogy csak sokkal idősebb pasijaim voltak Laci előtt. Aztán kikisértük Surival a HÉV-hez(már itthon elkezdtek mókázni). Közben Nana felhívott hogy megkellett ígérnie az enyjának hogy sohatöbbet nem találkozik velem! Bőgtünk egy sort, Robert nem érti mért van ez, hát más sem! Aztán kibicegtem velük a HÉV_hez. Nana útközben rámtelefonált hogy véletlenül találkozzunk. Csináltam róla meg Robertről képet.Dumáltunk kicsit aztán mentünk tovább. A kórház előtt sétálgattak Suriék a fűben meg szaladgáltak. A virág üzlet előtt pedig boldog család kinézettel vonultunk ami nem csak látszat volt. Aztán fölkapta Surit és összevissza csókolgatta. Egy csomót fényképezgettem. Aztán a lépcsőn kézenfogva vonultak le-föl. Manó már nagyon éhes volt, csók integetés aztán spuri. Nana megint rámtelefonált hogy megy haza nem futunk e össze persze véletlenül. Megmondta hol várjam titokban. Hozott Surinak kiflit, nekem meg magokat. A kertek alatt mentünk hogy senkivel se találkozzunk. Aztán kifejtette hogy a bátyja egy barom és úgyis találkozunk majd megtaláljuk a módját. Surit is megpuszilgatta. Aztán ment, mi meg haza.

Szegény Roni meghalt:(

Sára ma is leült a kádban és játszott meg fröcskölt.Aludni persze nem akart,bohóckodott csak velem úgyhogy a nagyi altatta el végül. Engem pofozgatott meg piszkálta az orromat, meg tapsolt és kinevetett.

Andrissal most beszéltem, kiderült hogy azért nem lehetett elérni mert most volt az a bizonyos illegális meccse,külföldön. Úgyhogy nincs para. Holnap de átjön dumálni. Azt lehet, amúgyis tök geci voltam vele az utóbbi időben de ittaludni meg ilyenek azt nem!Sőt énse szeretnék holnap itthon aludni hanem....Robertnél hát persze.
Holnap 12órás futás lesz a suliban,majd átnézünk Surival,Edu is jön. Vasárnap meg sportnap lesz úgyhogy nem megyünk gyűlni sajna.

Tesó kivan borulva mindenbaja van éppen meg kitalálta hogy a holnapi vizsgája biztos nem fog sikerülni. Drukk-drukk!

Most megyek aludni meg olvasni mer állati álmos vagyok újabban állandó jelleggel.



Múlthét péntek óta attól félek felelőtlen voltam/voltunk. Pedig ennek most a rendes módon kéne mennie nem összevissza, szeretnék tőle gyereket nagyon de nem most! Istenem, add hogy ne most.

Csók

Mary a hivatalos Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat