Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. május 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. május 8.

Folyt köv.

Szóval ott tartottam(nem engedett továvv írni a nagy teve)hogy etettem Surit mikor megkérdeztem tőle kér e inni. Erre megrázta a fejét és hozzátette:nem. Én meg majdnem leestem a székről meglepetésemben.

Ma meg kutyabemutatón voltunk a suliban. Agility meg munkakutya bemutató volt. Nagyon ügyesek voltak a kutyusok, volt egy kis fehér spicc is, hát az annyira okos volt, Sárcinak nagyon tetszett. Tapsolt nekik és be akart szaladni közéjük.Még a csibészelős bemutatón sem ilyedt meg. Utána meg lehetett simogatni a kutyikat, Sára mindegyikhez odament, némelyik arcon is nyalta, főleg a nagyok tetszettek neki, mint Roti meg németjuhász. Nyunyó odament a nagyfőnökhöz hogy Csipeszt szeretnénk okíttatni. Erre Sára az ölébe kéreckedett a pasinak aki nem más mint Laci régi eddzője, ismerős volt már az elején, kicsi a világ. Aztán a sportnapot kommentáló mikrofonos bácsihoz is felkéreckedett meg Nyunyó egyik koleganőjéhez is. Végül hazasétáltunk. Megebédelt aztán a száját törölgetve berohant a fürdőszobába ahol ria zuhanyzott, benyúlt a rongyijával és elkezdte őt is törölgetni. Most alszik. Én meg csináltam fagyikelyhet fotózásra.Meg főztem finomat is, mer Apu azt mondta neki sose főzök, Persze ez így nem igaz ezt később bevallotta, csak durcizott.

Tegnap suri apu fürdőnacijával ment fürödni, még a fejére is felhúzta v ezt már írtam? Alig akart kijönni a kádból.

Holnap leszünk Roberttel 9hónaposak!!! Éjjen-éjjen!:)

Ja nagyon fúj a szél úgyhogy a kutya bemutatóra felvettem robert kabátját, tök jól áll, még Nyunyó is azt mondta.Az úton amíg átértem a suliba szagolgattam ezerrel, azt hittem máshova megyek mindjárt, mondjuk el!:)
Kár hogy illatot nem lehet palackba zárni, mármint valakinek az illatát, mert az övé őrjítő! Érdekes mi mikre képesek a hormonok már pusztán csak egy illat miatt is. Mondjuk ez esetben nem csak az illat....

Nana még mindíg osztálykirándul, állítólag jól viselkedik, legalábbis azt mondta mikor tegnap felhívott, meg azt is hogy töltsem fel a kártyáját. Biztos megint J ügynökkel sms-csatázik! Összejött valami régi pasijával azt mondta és megígérte hogy csak a kezét fogja, hát......csodálkoznék. Majd ha hazajön tart mesedélutánt az biztos!:)

A kutyabemutatóról eszembejutott mikor volt egy nagyon okos kutyánk Sába, ő K1 örzővédő dobbermann volt, családtag. Nagyon hiányzik. Imádta a gyerekeket meg aput s persze minket is.És nagyon jó munkakutya volt és gyönyörű!

Amúgy sportnap van a suliban, fociznak is, Rögtön Robert jutott az eszembe!:) Ezért főzés közben meccset néztem a tv-be is.:)

Apu nemsoká hazaér végre, szegény sokat dolgozott a héten a Miríggyel. A Naplót meg mindenképpen meg kell néznem mert lesz benne Caramel!

Najó megyek mer még emailt kell írnom Kaidennek aki hazatért Rómából győztesen az illegális bunyóból és ezzel végzett is eme "sporttevékenységgel" végleg.

csók

Mary a hivatalos Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat