Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. március 9.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. március 9.

Kedves napló.

Képzeld csak mik történnek:most tudtam meg hogy hitvesem van!!!
Hát nemtom azért szólhatott volna nekem is, mindegy elváltunk, már ittis válok.
Pedig Kuporgó magányos farkas, akarommondani teve, nem lép be karavánokba nem nősül, fasza csávó mert mindenkit megvéd önmagától.

Sára ma megevett egy fél almát, pempőzés nélkül foggal:)
Állandóan fel akar mászni a lépcsőn ezért rácsot szereltünk fel de néha azért felmehet.
Tegnap bemászott a zuhanyzóba...azóta ott fürdik.
Hétfőn Robertnél aludtam mert anyósoméknál fennforgás volt és kiakadtam, ezért mondta hogy amint tudok tépjek át...megtörtént...azóta állatira izomlázam van!:)
Az Örs-Kistarcsa táv gyalog megse kottyan de....
Föl akart kapni ölbe hogy úgy vigyen az ágyba mert közöltem hogy álmos vagyok, persze azt nem engedtem(foggal körömmel kapaszkodtam az ajtófélfába)vadul kiabáltam hogy NEM NEM NEEE!
Erre persze a többiek a nappaliban(nem tudták mi a szitu)röhögve utánoztak sikitozás terén...hahaha:)
Reggel dokumenterista hajlamomat kiélve fényképetgettem a konyhát, a játszóteret meg a kilátást, Robertet ahogy eszik, ahogy vasal,ahogy megyünk az utcán(csak a lábunkat vettem kamerával)ahogy kapaszkodunk a villamoson(jó kontrasztos) ilyenek...
A vígasztalás hadművelet oly jól sikerült hogy hazafele úgy néztem ki mintha fogassal a számban aludtam volna:)(értsd vigyor, mosoly)
Az izomlázamat holnap orvosolom(kutyaharapást szőrével)mert holnap is nála alszom aztán pénteken irány Eger:suli.
Remélem hétfőn-kedden meccse sincs és kijön hozzánk aztán haza se engedem míg feltétlenül nem muszáj.
Holnap meg muffint sütök részben(nagyobb részben)az ő kérésére, részben Nyunyóék kérésére mert sielni mennek 4napra és útravalónak gondolták ki.

Tegnap voltam szerkesztőségi ülésen(egyébként pont egy hónapja hogy megismertem Andrist beis ültünk a Sörpatikába ahol megismertem lelki társamat)nagyon jó volt.
Egyedüli csajként pláne hehe...
Mini Manó persze nyomult mint mindíg s kedvenc költőm nem volt ott hogy leállítsa helyette kedvenc fotósom védelmezett meg a főszerk.
Viszont hálám jeléül elkell mennem a fotókiállítására:hurrá-hurrá.
Egy évvel idősebb mint apu és csajozott velem.Érdekes mi?
Régebben begyüjtöttem volna trófeának de ma már...senki sem érdekel az én Fekete Hercegemen kívül!És kaptam tőle(mármint a fotóművésztől)virágot is:) Leendő exem is átvillant pár élettelen vacakkal(művirág)hát kössz utálom. Én és a művirág-Greenpeac és a nukleáris fegyverek kb!
A Fekete Herceg onnan jött hogy Vavyan Fable a kedvenc írónőm és éppen a Tündértáncot olvasom amiben az egyok főhős a F.H.
Nemtok kiszakadni a könyvből annyira jó.

Ja pszt de szombaton ellógtam a sulit(makroökonómia óra) mert...mindegy hosszú és szomorú történet de hála a...valakinek megvannak a jegyzetek.Remélem Fejlődéslélektanból is meglesz mert azt meg most péntzeken lógom el hogy fennmaradhassak Pesten Roberttel...pszzt ez titok!Pedig az a kedvenc órám, meg a tanár is nagyon jófej-jópasi.

Na megyek mert dohányzanom kell...olyan furán érzem magam, mint akit leütöttek, mint egy széttépett csiga, a gyomrom is rossz mondjuk az biztos a hülye gyógyszerektől meg lehet hogy innom se kellett volna tegnap mellette, főleg a fájdalomcsillapítóra.
Legalább az nem fáj amire szedtem de szarul vagyok no.

Tutivesztes meg remélem előugrik a ködből mibe bújik mostanában és különbenis tessék tőbbet netezni hogy írhasson nekem!!!

Na szépjóéjszakát mindenkinek!!!
csók
Mary



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat