Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. május 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. május 25.

Helló!!!

Tegnap Sárával elmentünk Nana sulija elé várni őt(első metrózás), aztán elmentünk az Árkádba venni Surinak plüsshátizsákot amin egy aranyos fekete kislány van(Barbara).Utána kajáltunk a Görögöknél(sohatöbbet nagy csalódás volt,éljen a kínai kaja,főleg ha csíp mint állat).Aztán HÉVeztünk egyet,ja itt mellesleg megemlíteném hogy Sárát a Héven pelenkáztam(Nana bevolt parázva hogy nem leszünk készen időben és nem tudunk leszállni,ugyanmá anya vagyok vagy mi).Kistarcsán szálltunk le hogy kivédjük a nagyanját meg a szóbeszédet.Az uszoda előtt találkozott a pasijával addog mi Surival fagyiztunk(ő csokifagyit).Aztán hazasétáltunk majd nemsokára Nana átbattyogott klarinétórára(felpróbálta az anno menyecske cipőmet jó neki úgyhogy neki adom csak még kikell találnia kitől kapja merthát tőlem ugye nem).
Robert írt hogy tudja min megyek most keresztül de sajna abban az időszakban mikor a tárgyalás lesz június 28(azértez szenyóság igazán rakhatták volna a szülinapom elé)nagyon elfoglalt lesz de majd mindent megpróbál, ilyen az én szerencsém az elsőnél sem ért rá!:( Majd 02:23kor írt mégegy sms-t hogy jó akkor pénteken találkozunk(pénteken átmegyek hozzájuk és ottalszom, Eger helyett, még mindíg nem mondtam meg:(.

Ma iszonyú hasgörcsöm volt reggel,és alig aludtam valamit az éjszaka, már megint.

Ma gatyát venni mentünk Nanával, útközben elhagytuk a cumit amit valami jófej felvett és egy kerítés lábazatára tett így megtaláltuk, köszi akárki is voltál!:) Szóval Nana egy szép narancssárga lenvászon gatyát vett.Aztán elvitt minket fagyizni, de Surinak nem igazán kellett.Aztán ki-ki haza.

Du csúzdáztunk Sárával, már egyedül felmászik és leül és lecsúszik!:)
Ja tegnap voltak itt Zolikáék, tegnap délben volt az esküvőjük estefele meg itt voltak, tiszta őrültek. Eduval esküvő előtti este arrólbeszéltek kivel jönnének össze az esküvőn erre Zoli kitalálta hogy anyósával Hédikenénivel. Zoli:Hédike csináljunk valami őrültséget, szökjünk meg Dömsődre. Az esküvőn csak annyit mondott Edunak:Dömsöd erre szakadtak a röhögéstől!

Most megyek mer tesó még mindíg tanul ill tanulna ha lekopnék a gépről

Csók

Mary a hivatalos Red Lady

Ui:a kép szintén szombaton készült és önmagáért beszél8mikor Robertet kikisértem a Hévhez azt ecsetelte hogy Sára hogy örül neki mindíg, hogy ők jóbarátok és nagyon szereti)hát még szép:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat