Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. június 9.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. június 9.

Napló!

Ma Suri nagyokat alkotott:reggeli után fogta a kis tányérját és felemelte majd bólogatott. Igen mondom, hozdd ki a konyhába. Erre felállt,vigyázva hogy leneessen egy morzsa se és kihozta!:) Aztán bemászott a lépcső alá a legalsó lépcsőfok alatt ez kb20cm magas és nem akart kijönni. Tetszett neki hogy nem tudunk utánamenni:)Végül oldalt jött ki ahol simán kifér. Aztán mikor porszívóztam, megmutattam neki hogy kell bekapcsolni és segített. Eddig is porszívózgatott de most bekapcsolt állapotban. Nagyon helyes volt. reggel elkezdtem Csurroszt sütni mer láttam a tv-be aztán befejeztem a tegnapi kókuszkockát amit nem tudtam mer elfogyott a kókusz. De aput elszalajtottam érte meg másér is. Egész nap takarítottam,pakoltam meg minden,sütés....Aput meg folyton lecsesztem(persze csak finoman)mert nem figyelt oda dolgokra, erre kiakadt(persze csak viccből)hogy neki kéne engem cseszegetni de így nem lehet ha mindent megcsinálok mielőtt még szólt volna érte egyáltalán.

Aztán itt voltak Zolikáék, Sárát leselehetett vakarni róla.El is akart menni velük. Aztán engem apu eldobott a kórházba 18ra ahol 1és háromnegyed óra várakozás után úgy jöhettem el hogy sorra se kerültem. Éljen a magyar betegellátás!Éljenek az orvosok akik azt hiszik a betegekkel mindent megtehetnek!Köszi. Holnap mehetek újra, dejó:( Pedig már így is tiszta ideg vagyok.

Nana meg kavarja a kakit a saját életében. Szegény.

Én meg kényszeres sütő,főzővé váltam:mintegy bekkattant pszihopata nagymama. Enni persze nem eszek belőle de múszály csinálnom. Ha van olyan hogy mániákus depresszió akkor van olyan is hogy mániákus főzés? És ha igen az gáz? Nos nem szeretnék hencegni de mindkettővel "megáldott" a sors(csakhogy ironikus legyek).

No megyek mert még beszélnem kell Nanával s be kell számolnom a tűkön ülő kedves Roberttel hogy voltam ugyan kórházba de nem sok sikerrel:(

Csók

Mary a hivatalos Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat