Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. július 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. július 23.

Nana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Térjél már haza!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holnap este hazajön végre!!!!!:)

semmi különös, esett az eső,hideg volt. Du meg elmentünk Surival+Nyunyóval Auchanba.Vettem egy nagyon cuki kis piros táskát kb a százezrediket,egy uo. fölsőt mint amit tegnap vettem Nanának,egy uo. fehérbe,egy piros ccl sortot, egy bumil alsó-felsőt+Surinak bodyt,alvós rugit.Nyunyó is vett ui. felsőket(s találó lettem)feltúrtam mindent mert nekem m kell neki meg s és azt nehezebb találni.Hazaballagtunk,lementünk a pincébe aput keresni(alig lehetett bevadászni a kisasszonyt)!Aztán végre megette a finom spenótot(talán azis közrejátszott hogy a kisasztala túlfelén én ettem ua. kiskanállal,kisspitliből):) Fürdés.Könnyen elaludt.

Tegnap 03körül értek haza apuék,kb ugyanekkor Sára felébredt,magammellé tettem az ágyba,megint együtt aludtunk.Kiderült hogy nagyit otthagyták csütörtökig.Ezért anyám kitalálta hogy ha már nagyi nincs énse legyek és szabadságol hétfőtől-csütörtökig hogy egyedül lehessen apuval,Sára maradhat!Hát most írtam az örvendetes hírt Robertnek(még nem válaszolt mert meccsen van)hogy van majdnem 4napunk,amit ha máshogy nem is de legalább nála tölthetnék.Az már majdnem nyaralás.Úgyis aztmondta a jövőhét remélhetőleg nem olyan rázós mint ez volt/van.És különben is Sára nélkül egy csomó olyan meccsre+eddzésre elmehetek amire egyébként nem mert későn van vége stb.Remélem sikerül a dolgot összehozni!Persze a hétfői zp áll!Sőt így legalább nem kell Kistarcsáig vonszolódni hajnalban,csak Kispestig.Ha minden jól megy akkor itt lesz a 4napos szanatóriumom.:)Lacinak már írtam hogy Szaniba vonulok úgyhogy csipkedje magát a gyerektartással mert már2hete esedékes és erre a hétre ígérte.Nagyon beleéltem magam s mivel nemszeretek pofáraesni(ki szeret?mármint pofáraesni)remélem..jajj drukkoljatok lécci!!!!!

Csók a Nanának

Éjszaka megint rémálmom volt:egy tigris kergetett.Menekültem,kiugrottam valami emeleti lakásból vmi fára aztán a végén ajtók elé nyomulva próbáltam visszatartani nemsok sikerrel. Végül egy pince oduban álltam az ajtó előtt amit már a lélek tartott csak mikor látom hogy lőrésnyi az ablak.Kvázi itt a vége nincs menekvés ekkor betört az ajtón én meg felébredtem.Vagyis megölt csak van olyan humánus a Jóisten hogy ezt már nem kellett végignéznem.Robert erre azt írta:nem tudom mit jelenthetnek az álmaid s azt sem ki tudná megmondani.A lényeg hogy mindíg imádkozz lefekvés előtt és legyen a közelben a Biblia!Hát így védekezek ellenük, remélem lassacskán sikerül.

Csók
Jóéjjszakát

Maty a hivatalos Red Lady incogNító



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat