Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. június 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. június 17.

Hello világ!

Majd elfelejtettem hozzáfűzni a kedd estéhez:amikor Karcsit a fotózás rejtelmeiről faggatták tettleg ami bősz mutogatásban merült ki, Robert megjegyezte hogy Karcsi profi,te nem vagy profi mondja nekem ,te amatőr vagy!Igen mondom, és masszírozásban?(súgtam a fülébe) Abban profi vagy, vágta rá elismerően.

Tegnap este (cs16) Apuékat felhívta az exbarátnőm, azóta a halállistára került(na jó csak feketére)ami azt jelenti hogy kb sohanapján akarom újra látni mert haragban lenni olyan sok energiával meg vesződséggel jár. Szóval először aput aztán Nyunyót hivogatta hogy mi a helyzet velem és ő megmondja ac frankót(nyugi azóta melegebb helyekre küldtem ami igazán kib...babrálás ha csak azt nézzük hogy ma legalább 30 fok volt).Jött a vallatás, életem legrosszabb óráit éltem meg,persze sajna megérdemelten. Mára csillapodtzak a kedélyek anyu pl megölelt már meg szóba is állt velem apu meg puszit is adott, Pedig tegnap megmondták hogy kereshetek új lakást:( Az este folyamán a halál angyalát halucináltam ágyam mellé s annyira arra koncentráltam hogy ne felejtsek el lélegezni hogy attól féltem ,ha elalszom meghalok. Még búcsúlevelet is írtam(csak Sárának).Aztán felébredtem reggel:)

Aztán 10:15kor beállított Robert, én éppen tiszta ideg voltam,Suri nagyon örült neki, állandóan felvetette magát. Anyut mikor megkérdezte hogy van csak ennyit mondott és lelépett(mármint anyám lépett le):rossz a kedve nagyon nagyon rossz. Hú szegénykém összevissza szégyelte magát,égett a feje.

Suri megmutatta Robertnek hogy tud egyedül enni kanállal aztán kikisértük a Hévhez, a nagy babaskocsival hogy tudjon aludni kényelmesen. Robert felcipelte a lépcsőkön aztán vissza mert azt mondta én nem vagyok jól és így ne cipeljek. Majd inkább fut ha jön a HÉV.Csináltam egy képet róluk mert kivette a kocsiból aztán futhatott is, Sára meg utána, jóhogy. Egész úton beszélgettünk amúgy, mit mondtak anyuék,én mit mondtam.Mikor megtudta hogy én jelenleg egy szülésbe bele is halhatok, nagyon megilyedt. Azt kérdezte mért nem mondtam ezt el mert én nagyon fontos vagyok neki, ő szeret engem és mindent tudni akar stb. Hát ez és minden amit mostanába és egyáltalán amióta ismerem,tesz az több mintha minden nap elmondaná mennyire halálosan szeret. Persze az is jó de elején mikor mondta nem hittem, amióta nem mondja hanem érezteti százszor jobb. Azt mondta nekem ezt éreznem kell, mármint hogy szeret! Érzem is!!!:)

Remélem vége lesz már hamarosan ennek a rémálomnak. Nyunyó elment Riával Prágába a tesó keresztanyukájával meg pasijával.Csak kedden jönnek haza. Nem várok sok jót a szülinapomtól. Kedden ötre megyek a nődokimhoz(para).

Na csók egyenlőre asszem. Ja.

Mary a hivatalos Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat