Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. május 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. május 20.

Helló mindenki!

Ma reggel Sára kenyeret evett paradicsommal s mert Bumbi cicám aki ízig vérig vadmacska(igazából,komolyan)imádja a paradicsomot stzintén. Szóval kuncsorgott hogy hátha ő is kap, mondtam surinak hogy adjon neki, erre Sára odanyújtotta neki, ő meg megette a kezéből aztán kenyeret is adott neki.Együtt reggelizgettek:)
Ma reggel Robert írt sms-t hogy ha van kedvem Afrikai táncot nézni menjek vele(nemtom hova).Hát persze hogy van kedvem!Fel is veszem az új szerzeményeimet:hímzett farmer+old's cool felső:)

Nana kicsim, remélem izlett a süti, a szívemet is beleraktam!
Kívánom hogy jól tudj dönteni!

Tegnap borozgatott a család, nekem is öntöttek de én nem kértem, s még csak nehezemre se esett, a szaga se esett jól.Nem mondom hogy sohatöbbet egy kortyot se, de nem hiányzik majd ha alkaloma van v valami. Pillanatnyilag ráse tudok nézni. Ez van:Robert a terápia sikeres!:)

Holnap jön tesóm keresztanyja Komáromból aki egyben a válóperes ügyvédem is. Már várom, nagyon jófej nőszemély!Csak hogy a válási dolgokat aktív piálás közben szoktuk megbeszélni ami ezesetben kimarad, nem is tudom ásványvizet fogok inni asszem ahogy szoktam mostanság. De akkor meg víz mérgezést kapok, mert abból hihetetlen mennyiséget tudok leküldeni!

No hirtelen ennyi.

csók

Mary a hivatalos Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat