Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. június 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. június 20.

Hello Nana!

A szülinap megmentve, Robert által mert átjön holnap és együtt családozunk:)

Már megsütöttem mindd a 6 tortát(4kicsit Sárának meg egy nagyot meg egy kissebbet)a kertben szedünk málnát rá és most fejeztem be mert az a g...i zselé v mitököm nem akart megszilárdulni v nagyon akkor meg melegíthettem újra.

Aztán lesz holnap grillcsirek, még kuszkuszt kell szereznem hozzá meg avokádód a guacamole-hoz.

Hajat persze se időm se semmim nem volt festeni:( Sára fél kilenckor kelt ma én meg hétkor mert kidobott az ágy(most megint apuval alszom)tök jó volt mindennel készlenni mielőtt felébredt pl:levadászni a kalácsot nagyitól meg rimánkodni a vajnak hogy puhuljon meg tea csinálás, fogmosás hű mennyi mindent lehet ilyenkor csinálni.Azért ebből nem csinálunk rendszert:)

Voltak itt Zolikáék, éppen aqkkor jöttek mikor befele másztam a medencébe aholis majdnem hipotermiás sokkot kaptam(20 fokos víz) de aztán megoldottam. Úgyanis van nagy állat a vízbe, rajtam kívül. Egy sárkány, ami akkora marhanagy hogy rátudok feküdni, amúgy Sárának vettem ma Auchanba. De mihejst belelógott a kezem a vízbe majdnem megfagytam, Eduval így beszélgettünk őkint ült énmeg bent ringatóztam. Auchanba találkoztam Szilvivel, aztán túlvásárlás esete forgott fenn így hívni kellett Supermant(apu)mert babakocsival hazaszállítani azokat...persze a legfontosabbat amit máshol nem lehet megkaspni nem vettem,őt úgy hívják:garlic bread:(

No most megyek aludni mer holnap hú sokmindent kell még csinálni.

Jóéjjt mindenkinek

Csók Mary a hivatalos Old Red Lady :)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat