Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. április 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. április 18.

Na megint én!

Roberték vasárnap jöttek haza még lenyomtak egy meccset Ikladon is 3:0-ra nyertek aztán találkoztunk a szakadó esőben a Blahán.Hazamentünk és elkezdtem nézegetni egy focis újságot Fare(Football Against Racism In Europe)ez a neve és egyszer csak arra lettem figyelmes hogy jé én ezt a fényképet már láttam náluk az albumban, ez olaszország ahol nyáron játszottak. A Mondiali Antirazzisti kupán, most először képviselte magát az African Stars FC vagyis ők és egyből másodikok lettek. Na a lényeg az hogy ez a kép van az újságban és Stanley meg Robert is rajta van, amúgy csak öten vannak rajta a csapatból. Annyira megörültem neki, olyan nagyon büszke vagyok rájuk,rá meg minden....látta hogy megörültem neki, először szivatott hogy az nem is ő aztán megkérdezte kell e:persze,persze köszönöm mondtam(azt hittem úgyis csak egy újság van biztos neki is kell)láttam rajta hogy nagyon jólesett neki hogy ennyire érdekel. Na ja már meccset is együtt nézünk és nem kínszenvedés címszóval. TÉNYLEG ÉRDEKEL. aZTÁN MEGINT MEGMASSZÍROZTAM A LÁBÁT,azt mondta: Dr.Anita, profi vagyok meg ilyenek...aztán bevallottam hogy férjhezmenetelem előtt masszőr voltam, erre megkérdezte akkor mért nem masszírozom gyakrabban és mért csak a lábát.
Úgyhogy átcuccolom a masszázs kellékeket hozzájuk...:)

Amikor kikisért még mindíg esett de nem vett fel satyit ezért a víz csak úgy hömpölygött a kis kopi felyén ...édes volt. Na az áradozásról mára ennyit:)

Suri semmit sem akar nagyon enni viszont úgy vicsorít mint egy kutya ma du ezt még megfejelte egy kis köpködéssel is...:)


Ja van egy sportszövetség a melegek és leszbikusokért is(újságból szintén) Nana megkérdezte nem csatlakozunk e? erre felvilágosítottam hogy jó de nem vagyunk se melegek se leszbik ez az apró bökkenő van csak amúgy mért is ne hiszen csípjük őket, dehát....

Ja Nana ma átfutott szószerint hozzánk(azt mondta otthon futni megy)hát végülis idáig futott. Csak azért hogy átjöhessen hozzánk. Mikor ideért megölelte Sárcit s azt mondta:Na ezért érdemes volt! Imádom a csajt mondtam már? Aztán adtam neki egy képet, azt ami az adatlapon is van, kérdezte megtarthatja e, hát nekiadtam. Tényleg nem rossz felületesen nézve magamba tudnék szeretni a kép alapján hehe...
Aztán majdnem hazáig kísértem az esőben egy kis darabot azért hagytam neki hogy azé futhasson is nehogymá még a lihegést is elkelljen játszania...szóval onnan má hazafutott.
Ja szombaton mikor jöttem haza találkoztam Biával, ő Nana osztálytársa, helyes kiscsaj, bírom, dumáltunk aztán megláttam egy gimis osztálytársamat akivel régen:a borsó meg a héjja voltunk.
Ő nevezett el Antának bár ezt itt senki sem tudja csak Cyro gazdija mert ő is abba a suliba járt, mindegy.
Csomót beszéltünk, 3éve nem találkoztunk, megdöbbent:ha én ezt a klubban elmesélem címszóval.
Érdekes ő is azt mondta amit minden lány ismerősöm mostanában:imádja a feketéket és fekete fiút szeretne párnak.
Ezt most nem részletezem de nem azért amiért a fiúk gondolják, nekem elég sokan mondták már hogy mimiatt, de nem nyert... mindegy megyek mer lefagy a lábam meg mindenem, fel kell öltözni no mer megfázok különben és utálok Hapci Benő lenni az orrgyík...hú ez hosszú.
Na csók mindenkinek

Mary a hivatalos Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat