Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. május 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. május 2.

Hú egyhete nem írtam!
Ez tulajdonképpen jó mert nem értem rá.
Hétfőn Robertéknél voltam, átvittem Szandrának, Sárci kinőtt ruháit meg a fényképeket.A Ferenc krt. találkoztunk és bementünk a kórházba Mr Deenhez mert az iontenzíven fekszik szegény, sokáig voltunk ott. Nagyon örültek, szertdán már láttam is Szandrán a ruhákat. Szóvak hétfő:ott volt mindenkinek a barátnője:Jamesnak-Zsuzsi, Isacnak-Kamilla,Chrisnek-Ági,Robertnek-én.Robert megkérdezte Zsuzsit hogy fáradt e, azt mondta kicsit, erre:aha James!:)Jó volt nagyon.De Kamilla megkérdezte Robertet hogy baj e hogy itt vannak mert kicsit ingerült volt(érthető Mr Deen miatt)mondtam is neki.Igazából jogosan is akadt ki rájuk,lökött kislibák. Sonytól megkaptam a cool jelzőt meg stb.... amióta Robert látta hogy apu egyfolytában a seggemre ver ő is ezt gyakorolja, hát nagyon jó már ketten. S mikor szóváteszem azt mondja:apukád is csinálja,mire én:jó de csak neki lehet:azt mondta nekem is. Na erre mondjá okosat.Szeretgetés Aztán hajnalban haza mindenki együtt indult el.Szegénykém mindíg megkérdezi:ma sem alszol itt? :(

Szerda:Elmentem gyülni aztán átrobogtam hozzá.utána jött Ági is meg Szandráék. Összebújva elaludtunk aztán arra ébredtem hogy ajjaj menni köll. Szandra csak hozzám akar jönni Roberthez nem, érdekes a lányom meg csak rá kiváncsi ha ittvan.Egésztestes masszázs is volt vittem masszázs krémet.

Péntek:Kórházban volt mert elöl a tüdejénél fáj szegénynek. A lábát minden alkalommal megmasszírozom mert még mindíg nemjött rendbe.Focimeccs közben persze,azért mentem át hogy együtt nézzük. Aztán főzött, ettünk és Szandráék is megjöttek meg Chris is. Chris meg Ági lementek sörért, bort is hoztak mer kértem.Aztán egyszercsak Robert eltünt épp cigiért indultunk mikor látom hogy lefeküdt. Úgyhogy nem mentem cigiért, mellébújtam és megkérdeztem mért nem szólt, azt mondta látta hogy elfoglalt vagyok a konyhába(beszélgettünk).Mondtam hogy kismajom mert miatta vagyok itt, odabújtam hozzá aztán arra ébredtem 01:00körül hogy már nem annyira álmos:) (mostelőször mindennélkül).Aztán összegyültünk a konyhában mi meg Chris és Ági:uborkát ettünk meg cigiztünk, az ilyenkor olyan jó.Aztán alvás most végre nemkellett hazamennem. Reggel nem ment sehova úgyhogy nem kellett sietni aztán elkísért gyülni ő meg ment valami megbeszélésre. Aztán én gyülés után vettem a vacsihoz még néhány dolgot meg Szandrának egy katicabogár szélharangot(Africa shop).Visszamentem hozzájuk még nem volt otthon csak Sony,Joen,Szandra meg mégvalaki.Sonyval ültünk a konyhába aztán elkezdett felmosni,söpörni.Én meg mikrót,tüzhelyt,pultot takarítani meg elmosogattam. Mi vagyunk a cleaning Woman-ek. Aztán főztem finom sajtszószos tésztát.Írtam sms-t neki hogy siessen mert takarítottunk meg főztem is. 21.00éert haza.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat