Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. április 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. április 16.

Helló mindenki!

Most nemtok képet feltenni mert Egerben vagyok, suli.
Hogy mért vagyok még fent? Mert holnap vizsgázom jogból, szóval jogom van fent lenni, jó? Negyed egyog tanultam most meg főztem egy kis rizst remélem azért ez nem lesz hatással a vizsgára mármint hogy nem ezt fogom nyomni, mármint a rizsát. Mért ilyenkor eszek? Ehhez is jogom van, de tényleg! Mert mikor tanulok mindig elfelejtek enni s már éreztem lyukacskák nőnek a pocimba, szóval a marhanagy belembe. Egyszer 3napig nem ettem mert vizsgaidőszak volt s már kezdett gyanússá válni hogx elfelejtettem valamit, aztán rájötte:elfelejtettem enni.
Jó mondjuk ma ettem édességet, meg is bántam mert a somlói alapvetően szóval csak az jó amit Nana csinál(megigérte hogy születésnapomra csinál, igéret szépszó, tudod Nana...)elégritkán eszek ilyeneket mer nemszeretem az édeset de most azt mondtam kell a tanuláshoz. Meg hát a cuki mellett mentem el, ki volt irva és megkivántam. Én már csak ilyen vagyok amit megkivánok azt megszerzem. De baromi nagyot csalódtam, mondjuk előre megpróbáltam felkésziteni magamat hogy ne várjak sokat, hát nem is jött sok le mert nem volt jó. Viszont altató az lehetett benne mert miután megettem mély álomba merültem s aludtam 4-5 órát. Arra ébredtem hogy a koliszobába hatékonyan próbál bejutni ama esőnek nevezett csapadék ami az égből hull alá. Becsuktam az ablakot:)
Aztán elkezdtem tanulni s mint mondtam nemrég végeztem.
Tegnap meg süsü sörözőbe voltunk, kiültünk és én alig ittam, komolyan rendes voltam. Hallod Robert? Akkor sem randalirozok részegen ha nem vagy itt.
Jó egy feles azért lecsúszott de az is csak azért mert megláttam a Becheres üveget meg mert tesó bekérdezett:iszunk egyet? Aztán a dög Hubit ivott, áruló. Aztán én ittam egy fröccsöt aminek oldott állapotban lévő cvitamin ize volt, itt Egerben jó mi? Aztán kértem egy fröccsöt elvitelre, müanyag pohárban de a felét kiöntöztem útközben, nem azért mert részeg voltam csak mert az a sok lépcső meg röhögtettek is. Aztán meghúztam a derekam, na fél éjszaka Ria masszirozott szegény. De még most is baromira fáj. Anyám hülye macskája meg csütörtökön megkarmolt mint állat és most tiszta genny a kezem meg be is dagadt. Máskor is karmolt már meg macska sőt sokkal komolyabban de ilyen még sose volt. Robert Bécsben meccsezik, ma mentek, vasárnap jönnek, aranyos volt küldött sms.es tájékoztatást. Az már kevésbé hogy mindezt reggel hétkor tette (02fekvés)és erre ébredtem, mondjuk én nagyon örültem ,simán fel is keltem de tesó kicsit bekómázott. Innen is jó meccset kivánok meg mindent a csapatnak!
Suri meg nem mondott nekem semmit mikor felhivtam:( Biztos nem értette hogy bújt anya a telefonba.
Volt vásárolni is ma Nyunyóékkal, reggel meg megy úszni.
Én meg 11kor vizsgázni, éjjen:(
Para az nincs de attól tartok tudás se!
Most felsorolhatnék egy csomó mindent hogy mik akadályoztak a tanulásban de nem fogok, még egy nap és leülepedne a tudásom dehát holnap azaz ma kell próbára tennem úgyhogy most megeszem az rizset és zúzok aludni. Na figyelj világ Red Lady péntek este nem ment sehova hanem tanult még itt Egerben is! Ezt jól jegyezd meg, ilyen többet nem lesz:)

Csók gyerekek éhenhalok meg álmon
Ui: Nana csak óvatosan azzal a tudodmivel...amit a boltban...érted...

Mary a hivatalos Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat