Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. június 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. június 8.

Csók a Nanának!

Asszem elfelejtettem megemlíteni(ejnyebejnye)hogy tegnap Sára lehúzta a nappali redőnyét(mármint a nappali egyik ablakáét ill teraszajtóét,mindegy).Csak úgy mert egyszer-egyszer látja hogy kell és mivel nagyon sütött a nap....15hónaposan,pedig nem olyan könnyű. Aztán meg kinyitotta a komód egyik fiókját ahol a fényképalbumok vannak és kivette az Ausztráliásat,leült vele egy fotelba és nézeghetni kezdte. Volt nagy öröm mikor felismerte a nagypapát:)

Ma voltunk Surival, Nana felvonulásán(zenekari)aztán egy darabig ott voltunk a zeneiskolai évzárón is de Sára egyre sűrűbben kommentálta az eseményeket ugyhogy le kellett lépni.Nanának útközben vettem egy szál krizantént(v mittomén hogy írják)azt odacseleztem neki mer nemmessze ült anyósom, parázott is mi lesz ha találkozunk.Asszem nem vett észre(énse őt mindenesetre:)

Aztán Apu értünk jött mer nagyon fújt a szél.Végülis Suri nagyon jól bírta csak teljesen összeragacsozta magát egy cukormentes nyalókával.

Hazaértünk, megfürdettük még hajat is mostunk aztán elég hamar elaludt.

Majd elfelejtem Robert írt tegnap elég későn23:13 v mi. Hogy a szerdai vizsgáját áttették péntekre és hogy nagyon sajnálja hogy rosszul vagyok és mindenképpen menjek el csütörtökön a kórházba. Tehát holnap:vac-vac.Gondolkoztam, nem akarom hogy velemjöjjön!Majd elmondom mi volt, találkozunk meg minden de inkább egyedül megyek,max a Nanával.

Ma felhívott Lajtai professzor hogy szombaton juniális van a Csigaházban(mármint a miénkben,Keresztúron).Haikukat kell szavalnom 17től18ig,meg ilyenek. Naná hogy igent mondtam.

Pénteken megyek Roberthez,remélem jóidő lesz különben nemtom hol lesz az eddzés,aztán szombaton megyek Keresztúrra juniálisozni.

ÖÖÖÖÖ asszem más nincs legalábbis most nem jut az eszembe.

Jóéjjt mindenkinek.

Mary a hivatalos Red Lady
Ui:a képet hétfőn követtem el azaz 6. asszem már mondanom sem kell, azért mégis:Sára lányom és Robert van a képen akik szemmel láthatóan is imádják egymást!:) Meg én is őket, ők meg engem!Így teljes a család!:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat