Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. június 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. június 1.

Sziasztok mindenkik.

Nemtom már írtam e a vasárnappal kapcsolatban hogy kiderült Szandra és Joen Debrecenben a menekülttáborban laknak(Sony is)míg el nem dől kapnak e letelepedési engedélyt(az kb fél év)nemtom mióta lehetnek itt de asszem lassan lejár a félév.

Kedden Nana lógott a suliból mert klarinét vizsgája volt és egész napra kapott kikérőt.Kb az 50.sms-nél ami arra irányult hogy menjek már be hozzá a városba mert unakszik,elfogyott a cérnám és felkerekedtem Surival. Az Árkádban találkoztunk a kávézóban, vettünk terhességitesztet meg kaját Surnak és átmentünk Christoferhez(Személyes jóbarátom évek óta csak ...exférjem miatt nemtalálkozunk válásig mer pattog hogy kavarunk)ezért Nana megkérdezte nem baj e hogy mi is megyünk(amúgy Nana hosszú ideig szerelmes volt belé, asszem jön vissza sajna az érzés).Az Orczy téren lakik egy szép kerek házban a 8.on- A portásbácsi faggatózott kicsit vár e minket aztán mentünk, Suri miután beléptünk rögtön feloldódott. Tibi(Chris)felkapta, tetszett neki. A továbbiakban kis terroristának hívta csak mert fenekestül felforgatta ama életterét melyet neves egyszerűséggel eddig csak lakásnak hívott, ezentúl inkább katastrófa súlytotta terület illik rá.az erkélyről rálehet látni a Gellérthegyre ahol régen együtt szivoprnyáztunk.Sokat kérdezett Robertről,tetszik neki a dolog. Aztán Robert felhívott hogy hol vagyok mert írtam hogy a városban, azt mondta tudja az hol van és elköszönt. Jó gondoltam. Erre felhív egy félóra múlva hogy lent van a vilimegállóban. Tibi is lejött velünk mert kiváncsi volt rá, ralleyzott a babakocsival. Suri rögtön kiakart szállni Roberthez aki persze nemtud ellenállni és mindíg kiveszi. Tibivel bemutatkoztak egymásnak aztán ő ment is. Mi meg elkisértük Robertet a Kálvin térig(Suri elment volna vele simán,úgycsinált mintha és nem zavarta).Csókváltás azt mi rohantunk Kistarcsára Nana vizsgájára.

Ma reggel megcsináltam a tesztet, pozitív lett. Nana elrugdosott az orvoshoz ahol egy nagyon kedves nő ügyelt éppen,hozzá járok ezentúl. Ugyanis kiderült hogy drága Sz.L.főorvos mivel nem vizsgált meg ami amúgy sem szabályos pláne eseményutáni kérelemnél, szóval így az öthetes magzatomra szedtem rá amitől remélhetőleg neki semmi baja sincs nekem viszont egy állatnahy hematómám lett. Egy hét múlva megyek vissza röntgenre aztán ha nőtt és van szívhang akkor genetikára hogy nem sérült e.Szóval kb 6hetes és két napos babánk van.Nem szerettem volna teherbe esni de ha van és ő teljes mértékben van akkor akarom ez nem kérdés. Holnap veszek vitaminokat és nagyon kell vigyáznom magamra, pihenés,mindentől tartózkodnom kell tulképpen feküdnöm lenne jó.Pénteken Robertnél alszom, akkor mondom meg neki. Kérdezte a dokinő hogy a párom babapárti e,mondtam hogy igen(még jó hogy nem férjet kérdezett)azt mondta látja rajtam hogy én is az vagyok.
Szóval szurkoljatok. A dokinő azt is mondta hogy nem törtvényszerű hogy ettől baja legyen a babynknek, a gyerekek nagyon furcsán működnek mint mondta:tündérek legyezhetik akkor is elmegy ha elakar és akármit csinálhatunk ha ő megakar akkor megszületik. Csak ki kell várnunk hogy azt mondja e hogy jövök v azt hogy kutyák, nem kellettem nektek akkor megyek is. Ezt szó szerint mondta. Az a dolgom hogy pihenjek és erősödjek én is ő is és akkor remélem úgy dönt marad!Amen, ezért fogok imádkozni, mégha iszonyú nehéz is lesz így az élet,úgyértem mégnehezebb mert ígyse semmi.

Csók megyek pihizni

Mary a hivatalos Red Lady(a képen Szandra és Sára)

Suri ma kapott homokozószettet már csak homokozó kell meg egy bilit.A bababoltban talált egy játékbabakocsit és azt tologatta egyfolytában.Aztán Auchanba is voltunk.Én meg berohantam a kórházba utána őt meg Apu fektette le. Apu megbeszélte vele hogy rendes lesz mert ő nem olyan profi mint én pelenkázásban meg minden, és nyugton maradt. Tündér volt ma is csak sajnos kicsit erőszakos, erről le kell szoktatni de egyébként...:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat