Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. április 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. április 25.

Fika idő van:(

Jöjj tavasz had forrjon a vérünk!!!
Robert itt volt Szombaton s kiderítettem hogy csikis! Ez jó mert olyan szar hogyén az vagyok s a másik fél nem. Találkoztunk a szolnoki focicsapattal az utcán akik a mieinket készültek megverni szóval a kistarcsai csapatot és volt köztük egy fekete srác, már messziről kiszúrtuk.Úgy köszöntek egymásnak mint régi ismerősök,kérdezte a srác hogy mit csinál itt erre ő mondta hogy a barátnőjéhez jött. S rám mutatott ő az és bemutatott neki, kezet fogtunk stb:) Jólesett! Kiderült hogy ő is Nigériai és még ugyanabból a városból is való!A véletlen kiszámithatatlan.
Ja, mikor megérkezett talpig pirosban fogadtam(míly meglepő, egy Red Lady pirosban) volt rajta egy piros karkötő amit az olaszországi antirasszista kupáról hozott, a Nike gyártja.Hát azt rögtön rám is testálta. Nagyon örültem neki, van neki még egy fekete meg egy fehér is azt most ő hordja a pirosat meg én. Le se veszem.
Lehet hogy a hétvégén Görögországba megy Athénba, focizni 50-50% hogy mi lesz! Remélem, mert fontos neki.
Kérte hogy írjam ki cd-re a képeket amin Sárával v velem van mert kell neki nyomtatni meg ilyenek, ez megintcsak jólesett. Megebédeltettem. Surival kint rohangált a kertben,lese lehetett egymásról vakarni őket:)
Az exleszbi barátnőm meg felhívott hogy...mindegy felhívott s ha már beszéltünk megkért hagy köszönjön Robertnek(nem tud angolul) nemtom mit beszéltek s hogyan de beszéltek. Robertnek teljesen természetes volt hogy odanyomom a telefont s egy vadidegennel beszél. Aztán mondtam neki hogy a lökött barátnőm.Kikisértük a HÉV-hez Surival és integettünk Zoli azt mondta a multkor amikor kikisértük és ő felszállt mi meg integettünk Robert még nagyon sokáig nézett ki az ablakon és mosolygott és sugárzott róla hogy boldog! Hát...
Mindenki irigykedik ránk mostanában, meg azt is mondják hogy úgy beszélek róla hogy már ők is beleszeretnek, s ehhez hozzátartozik hogy nem is túlzok!Egyszerűen tudom és érzem hogy ő a másik felem, hogy megtaláltam s ezért csak hálát adhatok Istennek! Köszönöm!
Nagyim nála is bepróbálkozott hogy mutogatja neki a fényképeit de ő jól fogatta sőt nagyon tetszett neki. Szereti a családi képeket meg azokat amik nagyon régiek, hát mindkettőből akadt.

Elfelejtettem neki mondani hogy Riának vasárnap van a születésnapja apunak meg a névnapja. Hát kaptam is érte hogy mért nem mondtam meg hogy agyjam át jókívánságait. Megtörtént. Tegnap, vasárnap meg elmentünk étterembe Nosztalgia, mindig ide megyünk még az esküvői vacsi is ott volt már ismernek bennünket mint a rossz pénzt! Apu, Nyunyó, Ria, Nagyi, Suri meg én. Hát Suri kiabált meg rendezkedett meg dobálta le a nemtetsző kaját de azért jól viselkedett, persze régebben nyugisabb volt.
Megette Nyunyó fél paradicsom salátáját meg párolt zöldséget, kenyércsücsköt, citromot..ilyenek. Aztán Nana rámtelefonált hogy nálunk van mire én közöltem vele hogy ezt bebukta!
Aztán odatekert bringával az étteremhez énmeg kimentem hozzá cigizni. Aztán kijöttek a többiek is és elcsalta Apu őt is fagyizni, mi sétáltunk, hát Nana nagyon meg volt hatódva tekintettel a családjaink közötti feszkóra. Amit mondjuk az ő családja csinál de mindegy mi IMÁDJUK de csak őt!Aztán hazamentünk ő meg hazatekert.Suri hamar elaludt. Ja majd elfelejtettem hogy ő is nyalakodott a fagyiból, pedig nem szereti az édeset de Apu csokifagyija ízlett neki a legjobban! Leis fényképeztem ahogy tisztamaszat pofival cuppog.Nagyon helyes volt aztán mindenkiébe belekóstolt. A kocsiban még közelharcot vívtam vele a fagyim maradékáért, mert nagyon akarta én meg nem akartam hogy megfázzon ezért bekaptam. Ő meg elkezdett kiabálni. Mondtam neki hogy ne kiabáljon erre állati hangosan azt kiabálta:DEEEE! Hát nem egyszerű eset.
Most meg alszik mert reggeli után olyan nyügi volt, láttam hogy álmos úgyhogy a teraszon szundikál. Lassan felébred!
Na megyek mer dolog van...
Csók

Mary a hivatalos Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat