Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. április 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. április 22.

Helló napló süt a nap!

Most jókedvem van mert süt a nap, meleg van!:)
Még mindíg nem sikerült feltennem a Nana Mary ölében ül című képet de a Bettika nevű teve adatlapján bárki megnézheti.

Tegnap kaptam Roberttől egy "hogy vagy remélem jobban "jellegű üzit, amolyan állapotfeltárás és aggódásmegszüntetés céljából!
Köszönöm jól vagyok csak mostmár megis fáztam:)
Holnap reggel megyünk babaúszásra aztán mikor hazaérünk kb már itt is lesz (mármint Robert).
Jajj má naon várom csak mondjuk jobban örülnék ha a levegővételre fenntartott nyílásaim, úgymint orrlukak, jobban működnének mint zéró:)
Ja meg ha nem kelek-esek lenne a nap forgatókönyve. Szédült tyúk vagyok hiába...a távolságmegtételem, mint például haladás most csak a taknyon való csúszásra korlátozódik, ez némiképp befolyásolja a kordinációs képességemet, dehát vagy így v sehogy(nem kell szószerint érteni)!
Sárának tegnap este kibújt(ill én akkor vettem észre, már napközben megtörténhetett) a 6. foga, fölül. Immáron hat foggal mosolyog, hat foggal rág és hat foggal harap pl engem, de ma a Dédit csak a változatosság kedvéért.
Tegnap kapott aputól egy nagy kacsamamát 3kicsi kacsával hogy végre leüljön a fürdőkádban(mivel mióta állni tud állva kell fürdetni) nagyon odavolt a kacsákért:sikítozott, nevetett meg nyújtózkodott értük de a szükségesnél többet le sem guggolt. Amikor leggugolt és mondtam neki hogy ehhez le kell ülni(mármint a kacsák becserkészéséhez)rámnézett és megrázta a fejét és elnevette magát. Asszem hiába bármi csak a medencében lubickol a kádban nem.

Tegnap bent volt Nana megint. Kimentünk Sárával érte a Kórház elé. Vettem neki egy csomó rágót mert rágófüggő! Persze az anyjának szánt "bocsivirágot" itt felejtette, úgy kellett a sarokról visszaüvöltenem! Ma reggel meg sms fogadott:Szeretlek Mary hiányzol, veled akarok lenni! Hát ezt és amiket ezekután írtunk egymásnak az leszbi sztoriba illő. Lassan még azt hiszi bárki hogy.pedig dehogy!
Mindegy, ma sajna nemtud bejönni de holnap majd "átfut":)

Hoppá közben Suri úgy elkezdett sírni mint akit nyúznak. Nagyon fáradt szegény.

Lassan alább hagy a női nyomor, kigurul a házunk elől a piros Ferrari v fokozzam még?:)

Tutivesztes meg nem ír mert biztos megint "sokadolgom" ember!
Hát mondjuk egy sorompónak mozgalmas az élete az biztos v mi is most ő?

Cyro miatt kezt üldözési mániám lenni, az a kényszerképzetem támadt ugyanis hogy direkt nem akar velem beszélni se!:( Amin azért meglepődnék az előzményeket tekintve. Akárhogy igyekszem semmi olyat nem tudok ami miatt ez lehetne a helyzet! Majd kideríti:Mary Bond!
Na megyek mert csak nem hagyja abba a sírást/üvöltést!

Csók Mary a hivatalos Red Lady




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat