Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2006-04-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2006-04-23

Napló!

Megint tudok írni!!!!!:)
Verset!Mint régen!Annyira megörültem neki.
Tegnap éjszaka éjfél után ill az már ma mentem fel a garázsból és beugrott egy sor ezt gyorsan papírra vetettem és aztán jött a többi!4 vers született az éjszaka,könnyű szülés volt:)Aztán ott feküdtem az ágyban és csak remegtem,rágyújtottam és olyan volt komo mondom s talán még jobb is mint a szex!:)
Biztos vagyok abban h Zalánnak sok köze van hozzá hiszen ő kérdezgeti mostanában miket írok.Mondtam h semmit nem hitte el.Jó mondom írok de ilyen napló jellegűeket.Anyyira próbált rávenni hogy írjak,meg ösztönöz h sikerült csak úgy magától görcsölés nélkül. Az igazság az h féltem írni mert...hú ez hosszú,tudod a paratyúk,de most megy és nem akarom elkiabálni de jól.Kikellett forrnia bennem valaminek h újra a régi legyek.Ez azt is jelenti h végre túltettem magam dolgokon,született is pár vers arról amit már régen nem tudtam kiírni magamból,mostmár csak a jelenig kell eljutnom,ez némileg meg is valósult.
Szóval köszönöm Zalán!De tényleg talán nélküled nem sikerült volna.El is küldöm majd őket a főszerknek,nagyon fog örülni nekik.De előbb Zalánnak mutatom meg mert megérdemli h ő legyen az eléső aki látja a "kisdedeket".Majd kedden, úgyis megyek(remélem tudok menni)az Alexandrába ahol vele lesz beszélgetés.Nagyon hívott.

Ma is nagyot kirándultunk Mankával meg Nyunyó is jött. Elmentünk megnézni a ménest.Manka imádja a lovakat én is!Most éppen alszik.

Az előbb sétáltam át Red Lady öltözékemben a suliba szavazni.Hát ez is megvolt.

Csók:Boszi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat