Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. június 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. június 2.

Hello.

Próbálom magam nem beleélni a dologba míg nem biztos, dehát már megtörtént. Ilyen az ha nem akarok valamit, nem akarom aztán meg már úgy kell hogy csak na. Para is van, holnap mondom el Robertnek. Kiváncsi vagyok a reakciójára, inkább rettegek v mittomén. Megjártam már egyszer úgy hogy állítólag mindketten ugyanúgy akartuk a gyereket elvileg. Bár össze se lehet a két helyzetet és embert hasonlítani s bár hátlis vagyok az első reakció szempontjábvól.Benne van a pakliban hogy nem ugrik a nyakamba,énse kaptam röhögőgörcsöt egyből, mostmeg azért nem mert azért izgulok hogy életben maradjon.Ennek érdekében kímélem magam(amennyire lehet)vettem Surival vitaminokat amiket a dokinő felírt és szépen eszegetem is. Egyedül az evés nem megy nagyon.Tegnap nagyon bevásároltunk apuval meg Surral de semmi se kell, ma kivételesen megkívántam valamit de a felét se ettem meg. Más zabál ha terhes én Sáránál se és úgylátszik most se. Előbb a táplálkozási zavaraimból kellett volna meggyógyulnom stb stb...
A cigi meg hát hiányzik mint Sáránál de abszolút kibírható. Akaraterő terén elég jó vagyok, arcomon meg nincs sok bőr úgyhogy mondhatnám nincs bőr a képemen megtenni hogy rágyújtok, sose volt. Szegény pici, még alig hogy van, s máris azt érezte hogy nem kell as még cigizzek is?Láttam egy csajt nagy pocakkal, cigizni ment. SZívesen kiütöttem volna a kezéből.Lehet amúgy hogy ezért sem mármint miatta nem kívántam/kívánom az alkoholt sem. Sáránál ki is hánytam az első 6-7hónapban. Na most megyek azt szurkolást s sok imát kéretik mormolni értünk!

Kép a büszke nagyapáról és a kicsi lányunokáról! Ismeritek azt a mondást hogy egy nagypapát a lányunokájánál jobban senki se tudja levenni a lábáról?EZ IGAZ!

Ja ma van a névnapom, az első sms-t Nana küldte aztán nagymackó Karcsi(Ágg Károly fotóművész)kettőt is,meg minimanó is, ja és az orbitális paraszt após-anyós páros. Bocs Nana az utóbbiért!

Csók

Mary a hivatalos Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat