Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. július 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. július 6.

Hello:(

Kedden átjött Robert tisztázni tesómmal most mivan.Mikor a nappaliban ültünk látta hogy kivagyok, megsimogatta az arcomat és megölelt. Mikor a szobában meszélgettek én kirohantam bőgni, tesó jött hogy Robertnek mennie kell. Visszamentem, nem fordultam felé, nem akartam hogy lássa hogy sírok. Odavont magához és megölelt, majd mélyen a szemembe nézett és csókolt,csókolt...megint megölelt, azt mondta ne sírjak. Ez ment sokáig, úgy ölelt és csókolt mint aki abba se akarja hagyni. Mintha előre bepótolná amit most ki kell hagynia és próbálna kárpótolni azért hogy nem lesz velem!Mondtam hogy nagyon félek, ekkor azt mondta nem, baj, ez természetes. Kiderült azon van nagyon kibukva hogy bajom eshet, pl.mikor megtudta hogy lehet hogy nem lehet több gyerekem akkor nagyon kiakadt. Gyereket szeretne tőlem!Én is, csak...nem így. Mondta ghogy mennie kell, mikor kifele mentünk a szobából azt mondtam:szeretlek, mondom szeretlek te lökött!Nem értette. Kimentem a teraszra, néztem az esőt, merengtem. Odajött átölelt, megcsókolt.Kikisértem adtam neki esernyőt mert nagyon esett.Megint egy csók, megint egy ölelés,elindult, visszanézett és azt mondta vigyázzak magamra. Én erre vállatvontam és bigyesztettem mint egy hülye.Elszívtam egy cigit.

Később írtam neki egy sms-t hogy:azt mondtam Ria szobájába hogy szeretlek.vigyázz magadra,nagyon fogsz hiányozni. Visszaírt:te is nagyon fogsz hiányozni.Kérlek vigyázz magadra. Isten veled lesz.Csókok.
Szerda reggel 7kor indultak és hétfő este jönnek haza. Kérdezte ki jön velem pénteken, hát senki. Kérdezte azt is Ria mikor jön haza Sopronból hogy érdeklődhessen felőlem.Jajj máris hiányzik.Ha arra gondolok mennyire kivolt és ideges volt mikor Mr Deen volt kórházban akkor gondolni se merek rá mit érez most. Nagyon kivan az látszik. Szeretem.Várom. Félek.
A család agymosást tartott, rámfért, Nyunyóval nagyjából normálisan megbeszéltük a dolgokat. Apura mindíg lehet számítani. Ő fizette ki.

Sára ma megfürdette saját magát, igaz samponnal.Kicsípte a popsiját a meggy és vérzett a seb az orrán mert beütötte:(Most alszik.

Csók én is megyek aludni.

Mary a hivatalos Sad Red Lady



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat