Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. augusztus 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. augusztus 7.

Jól van élek!Nem virulok de azért megvagyok!

Sokminden kimaradt csak nem érem utól magam pedig folyamatosan kergetem a saját farkamat....
Akkor talán most csak a mát írom:megjött Flo ,Ria francia haverja,szigetre jött itt lakik nálunk. Én is ki akarok menni eghy napra,talán sikerül is jövőhéten, remélem. Suri szegény legurult a kislépcsőn és elharapta a nyelvét, nagyon vérzett neki de 2perc múlva már nevetett!Úgy sajnáltam, tök félelmetes volt.Már alszik. Tesóék zp-be vannak LB27 koncerten a mázlisták.Ida végre otthagyta Botit:hipp hipp hurrá!Most nagyon szarul van de ő is tudja hogy így sokkal jobb, mindkettőjüknek bár én leszarom hogy Botinak mi a jó!

Tegnap avval bombáztam(sms)szergény Robertet hogy szeretnék neki segíteni csak nem tudom hogy ma meg hogy tehetetlen vagyok hogy egyikünknek sem tudok segíteni.Holnap meg kap egy olyat hogy kedden lesz egy éve hogy találkoztunk,megismerkedtünk.A szigeten!Aznap van szerkülés is, már multkor se voltam a kórházas balhé miatt,amúgy holnap megyek visszua mert szerdán megjött és ha minden jó akkor mostmár mindent szabad!:)Nem is tudom írtam e de az a nagy helyzet ami dúrva hogy mikor hétfőn átköltöztem Roberthez lementem zp-be Quimby koncertre úgy volt ő is odajön. De 21:39kor(ezt sose felejtem el)mikor a zéró c szám kezdődött, jött egy sms hogy:ne haragudj de nem tudok menni,most jött a hír Nigériából hogy meghalt az anyukám!Hát én nagyon kiakadtam, bőgtem, mindent eldobtam és hazarohantam hozzá!Most erről ennyit mert bőgni fogok megint amúgy is olyan a kedvem.


Ehhez hozzájön a minden más és ez túl sok most nekem, ráadásul az exférjem(hivatalosan is)egy hónapja nem fizetett tartásdíjjat!Király.Most egyszerre hoz kettőt, de mikor.Na jó megyek árvizet bőgni.......

csók Nanának a messzi távolba hol várja hogy kiszabadítsam végre v csak egyszerűen iszonyúan hiányzom neki!

Mary a hivatalos Red Lady incogNító



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat