Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mary naplója


Kuporgó [28495 AL], gazdája Mary
2005. június 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/28495
2005. június 12.

Hello ki itt leledzel!

Hú pénteken találkoztam Roberttel, Szegény vagy fél órát várt rám a Határ úton. de egy szó nélkül tűrte(nem szoktam amúgy késni,jó felhívott kb 15 p késésnél de csak azt kérdezte hol vagyok aztán megnyugodott hogy már csak 15 perc és ott vagyok).Mentünk haza, kenyeret szeretett volna venni de a spar már bezárt. Majdnem agybajt kaptam hogy miattam nem lesz otthon kenyér mire próba szerencse alapon betuszkoltam a kisboltba. Volt! Nagy kő esett le a szívtűjékomról:)Aztán kérdezte nem innék e valamit,körbenéztem,á ittnincs Kubu,aztán jobban és volt:) Kaptam egy üveggel. Hát mikor hazaértünk minden szobában voltak, ez már léassan szobáztatás lesz. Dehát a többiek ilyen izé kapcsolatokban lelik örömüket.Aranyosak a csahjok csak ne zavarjanak sok vizet, hát érdekes.Bár elég kedvesen s szépen csinálják.Ő dolguk. Aztán nem is tom mindenki köszöngetett,teáztunk. Ők ettek én nem(ebédeltem már ma címszóval)kb fél kilencre értünk haza így ez a kifogás nem igazán nyugtatta őket. Aztán Robert még leugrott telefonálni Stanlynek meg olajért mert nemtomhogyhívják lány(szintén fekete)főzött valami nagyon finomat. Fesztosszal megtárgyaltam egykét dolgot, kiderült szerelmes tesóba, legalábbis ezt hiszi, szerintem nem s megis mondtam neki hogy 10lépés tábvolság meg minden mer látom én mit művel. Persze szabatkozás meg minden, mikor mondtam neki hogy másnap megyek Egerbe tesóhoz ő is jönni akart. Aztán tvnézés, hangversenyt is nézettem velük meg operát, egészjól bírták:)

Aztán megmasszíroztam mindkét talpát s megdícsértem a körmét,közben sebtopográfiát idéztünk elő:magyarul Robert sebeit vettük sorra de hamar felhagytunk vele "a teljesség igénye nélkül" mert nagyon sok van belőle, mindd focis sérülés csak időrendi eltérés van közöttük. Aztán az enyémeket is de csak párat. Aztán a nyakát is megmasszíroztam aztán beszéltünk babyről akiről megint kaptam képet.S megint arra jutottunk hogy most nem tehetjük meg sajnos hogy bevállaljuk pedig...:(
Aztán kedveskedés s alvás kiskifli-nagykifli alakzatban.

Reggel szintés majd felhívtam Nanát hogy mikor megy busz Egérbe,Ezúton is köszi édes!!!:)
Aztán fogmosás,öltözés,marhára kellett sietnem hogy a10:15 elérjem.Robert meg értetlenkedett hogy nem is fürdök, nem is eszek. Nemám sietek. Mondtam:monddj valamit babyvel kapcsolatban. Nem mondott mert siettem, igaza volt ez nem futótéma.Megvárta velem a liftet,csókok aztán ágyőőő!

Rohantam mint állat, elértem(azért rohadjon meg a BKV hogy megint metrópótlók mennek s pont ott s pont akkor).Nagyon bedepiztem a lefele útón ezért történhetett meg hogy jó meccset kívánva úgy írtam alá sma-emet hogy Sad Lady. Mire persze megkérdezte miért vagyok szomorú,persze erre mit írok?Mert nem szeretsz!(a hülye nő esete a szerelem bizonygatásáról fűtött vágytól v mi).Erre azt írta hogy:Én szeretlek téged, neked ezt érezned kell. Tudod ha nem szeretnélek nem akarnék veled együtt lenni s nem látogatnálak meg.szükségünk van arra hogy ezt megbeszéljük. Hát persze hogy tudom hogy szeret meg érzem is, s ez több mintha mondogtaná, de olyan régen mondta na. Aztán bocsánatot kértem hogy tudom csak nagyon kivagyok. Erre ő megnyugtatott hogy tudja nincs semmi baj. No leértem Egwerbe odadtam tesónak a opénzt vettem egy bucit és rohantam a buszhoz amin állhattam Gyöngyösig. Aztán elfészkeltem magam ettem amitől rosszul lettem mert előző nap dele óte nem ettem. Aztán mikor felértem, rohantam Rákoscsabára ahol Elvirával is találkoztam többekközött meg Valentannával is. Persze Gábor,Klári, Ildikó..Kiloh India. Ács Józsi stb.Jó volt vettem SDurinak kendőt meg kalapot.Magamnak meg evőpálcikát tartóval. ekkor írt Robert hogy mik az indokok amiért sajnos nem lehet baby project. Aztán apu hazavitt, én lefektettem Surit akinek nagyon tetszett a kalap amúgy s közben iszonyatosan bőgtem. Annyira hogy felfigyelt rá ekkor persze abbahagytam hogy alhasson aztán megint rákezdtem.Ma meg vasárnap lévén gyültünk.Bazsiék is ott voltak, Surival jól elvannak,kint bóklászott velünk. Aztán este átmentünk Auchanba s mint rendesen most is vásárlással próbáltam gyógyítani magam. Vettem két piros ccl felsőt meg egy zöld hálóinget ami ruhának is jó. Olyan marha jók. Most meg ki vagyok akadva hogy arra a hülye freemailre nemtok felmenni. Na csók jóéjjt.

Mary a hivatalos Red Lady






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat